Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Το ψάχνω αν είσαι η παρουσιάστρια» (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Το ψάχνω αν είσαι η παρουσιάστρια» (vid)
Πρωτοφανές ξέσπασμα Μικρούτσικου, ο οποίος τα έβαλε με το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ένα μικρός χαμός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (11/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπάει στον «αέρα» κατά των συνεργατών του.

Αφορμή στάθηκε η παρατήρησή του ότι η Αλβανία θα έπρεπε να είχε περάσει στον τελικό της Eurovision 2022 και το σχόλιο «Όχι, όχι» που έκανε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου διαφωνώντας μαζί του.

Κάτι που έκανε έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικος ο οποίος είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν; Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να τον μεταπείσει, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. «Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει «Όχι, πάψε, σκάσε»; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο», συνέχισε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέλω να μου πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια. Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».