Αδιανόητης βαρβαρότητας το χτύπημα στον 20χρονο στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Το κόκαλο του κεφαλιού μπήκε 2,5 εκ.» (vid)

Newsroom
Αδιανόητης βαρβαρότητας το χτύπημα στον 20χρονο στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Το κόκαλο του κεφαλιού μπήκε 2,5 εκ.» (vid)
Απίστευτες οι λεπτομέρειες του περιστατικού με την άγρια επίθεση 50χρονου σε 20χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μόνο ως τρομακτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ένας 20χρονος στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Παρασκευή το βράδυ.

Θυμίζουμε οτι το θύμα της επίθεσης, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν σε παράδρομο της εθνικής είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται παράνομα προς τα πάνω του.

Τότε όμως, όπως περιγράφει η θεία του νεαρού, έγινε το εξής: «Κατεβαίνει αυτός κάτω με τσαμπουκά και του λέει: "τι είναι ρε;"". Και του κάνει ο Κώστας: "Να μας χτυπήσεις". Βγήκε ο Κώστας έξω και τον άρπαξε από τον λαιμό και του είπε: "θα σε σκοτώσω". Πήγε στο αμάξι, πήρε αυτό που κλειδώνεις το αυτοκίνητο το χοντρό, το σιδερένιο και με τα δύο χέρια του, το χτύπησε στο κεφάλι, δεξιά πάνω από αυτί. Τον άφησε αιμόφυρτο και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε: «Είχε άγιο το παιδί αυτή τη στιγμή που ζει. Καταλαβαίνετε τι σας λέω, με πόση δύναμη τον χτύπησε για να μπει το κόκκαλο 2,5 εκατοστά μέσα», κάνοντας παράλληλα έκκληση, όποιος είδε το περιστατικό να επικοινωνήσει με την τροχαία.

Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο οποίο παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι αυτή την ώρα.