Αιματηρός καυγάς οδηγών στη Ν. Φιλαδέλφεια: Χτύπησε με μπαστούνι 20χρονο και τον έστειλε εντατική (vid)

Newsroom
Αιματηρός καυγάς οδηγών στη Ν. Φιλαδέλφεια: Χτύπησε με μπαστούνι 20χρονο και τον έστειλε εντατική (vid)
Απίστευτης αγριότητας περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με έναν 55χρονο να χτυπά νεαρό, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στην εντατική, δίνοντας μάχη για την ζωή του είναι ένας 20χρονος που δέχθηκε επίθεση από έναν 55χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή, μετά από διένεξη που είχαν με τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στο ρεπορτάζ του Alpha, ο δράστης με το Ι.Χ βγήκε από την έξοδο της εθνικής και στο σημείο που ο δρόμος ενώνεται με έναν άλλον αποφασίζει να μπει στην άλλη λωρίδα και να κινηθεί με όπισθεν.

Εκεί βρισκόταν ένας 20χρονος, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε για την παράβασή του αυτή. Ο δράστης τον ρώτησε «τι θες ρε;», με το νεαρό να του απαντά «θα μας χτυπήσεις». Όπως είπε η κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης, ο φίλος της έκανε το λάθος να βγει από το αυτοκίνητο και να δεχθεί ένα χτύπημα στο κεφάλι με το μπαστούνι που κλειδώνει το τιμόνι.

Και ενώ ο 20χρονος βρισκόταν αιμόφυρτος κάτω, ο 55χρονος πήρε το αμάξι του και εξαφανίστηκε, όμως την επόμενη μέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο νεαρός όμως βρίσκεται στην εντατική λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι του.