Ο Martyn Ford διαψεύδει ότι παίρνει στεροειδή: «Όσοι με παρακολουθούν ξέρουν...»

Newsroom
Ο Martyn Ford διαψεύδει ότι παίρνει στεροειδή: «Όσοι με παρακολουθούν ξέρουν...»
O «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο» απάντησε στις κατηγορίες του «Ιρανού Hulk» πως παίρνει στεροειδή.

Μπορεί ο αγώνας του Martyn Ford με τον Sajad Gharibi να έχει ακυρωθεί, όμως η κόντρα των δύο με εκατέρωθεν δηλώσεις συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το τελευταίο χτύπημα ήρθε από τον «Ιρανό Hulk», ο οποίος κατηγόρησε τον Βρετανό για χρήση αναβολικών, προκειμένου να φτιάξει το κορμί που έχει.

«Παίρνει στεροειδή σύμφωνα με το DNA του. Είναι απαγορευμένα στην πυγμαχία, αλλά για τον Martyn Ford που τους είναι τόσο πολύτιμος, του επιτρέπουν να τα χρησιμοποιεί. Παίρνει σχεδόν 8 ml στεροειδή την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση από τον «πιο τρομακτικό άνθρωπο στον κόσμο», ήρθε μέσω δηλώσεων που έκανε στην Mirror, όπου είπε: «Δεν ξοδεύω καθόλου ενέργεια για αυτόν τον τύπο. Έχω περάσει 30 χρόνια προπόνησης. Όλοι γνωρίζουν τι χρειάζεται για να αγωνιστείς στο bodybuilding. Είναι πολύ εύκολο να φωνάζεις για κάποιον οτι είναι αυτό, οτι είναι το άλλο... Αν παρακολουθείς την ζωή μου και βλέπεις τον τρόπο που ζω, την προπόνησή μου, το πως τρώω και το πως κοιμάμαι, καταλαβαίνεις οτι όλα έχουν να κάνουν με την φυσική κατάσταση.

Πετάει διάφορα πράγματα και δικαιολογίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Δεν θα διαφωνήσω με καμία από τις δικαιολογίες του. Δεν είμαι κάποιος που θα κάτσει να μαλώσει με ένα παιδί.

Τελείωσα, δεν ξαναμιλάω για αυτόν τον τύπο, καθώς προσπαθεί να αμαυρώσει πολλά από αυτά που κάνουν. Δεν τον κατηγορώ μεμονωμένα, αλλά νομίζω οτι για κάποια πράγματα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Δεν προπονήθηκε για αυτό, δεν είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο και δεν του αξίζει αυτή η ευκαιρία. Είναι ασέβεια προς ένα παιχνίδι μάχης».