Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Κηφισιά: Οι γύρω τραβούσαν βίντεο και επευφημούσαν (vid)

Newsroom
Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Κηφισιά: Οι γύρω τραβούσαν βίντεο και επευφημούσαν (vid)
Ανήλικα κορίτσια πλακώθηκαν στο ξύλο, με τους υπόλοιπους γύρω να καταγράφουν το περιστατικό στα κινητά τους αντί να χωρίσουν.

Σε ρινγκ μετατράπηκε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, λίγο μετά τις 21:00 λόγω του καυγά που ξέσπασε μεταξύ δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο λόγος που ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο παιδιών δεν είναι γνωστός, αλλά ξεκίνησε αρχικά με το να πετάει η μία αντικείμενα στην άλλη.

Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε όπως μπορείτε να δείτε και στο video, με τις δύο ανήλικες να πιάνονται στα χέρια, να μαλλιοτραβιούνται και σχεδόν να ξεγυμνώνονται από τα τραβήγματα και τα χτυπήματα.

Το τραγικό στην όλο περιστατικό, το οποίο κράτησε για αρκετή ώρα είναι πως ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος τριγύρω, κανένας δεν ενεπλάκη προκειμένου να τις χωρίσει. Αντιθέτως επευφημούσαν, ζητώντας πιο άγρια χτυπήματα, ενώ τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως ανέφερε ένας άλλος νεαρός στην κάμερα του καναλιού, αρκετά παιδιά αποφεύγουν να εμπλακούν φοβούμενα οτι μπορεί να στοχοποιηθούν εκείνα στη συνέχεια.
Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο, μετά από κλήση που έγινε από άλλους περαστικούς.