O Martyn Ford ουσιαστικά παραδέχθηκε οτι ακύρωσε τον αγώνα με τον «Ιρανό Hulk»: «Φοβόμουν οτι θα αυτοκτονήσει» (vid)

Newsroom
O Martyn Ford ουσιαστικά παραδέχθηκε οτι ακύρωσε τον αγώνα με τον «Ιρανό Hulk»: «Φοβόμουν οτι θα αυτοκτονήσει» (vid)
Ο «Πιο Τρομακτικός Άνθρωπος στον Κόσμο» αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογική κατάσταση του Sajad Gharibi μετά το περιστατικό στο Ντουμπάι.

Στις 30 Απριλίου ήταν να διεξαχθεί ένας εντυπωσιακός αγώνας στο Λονδίνο, μεταξύ του «Πιο Τρομακτικού Ανθρώπου στον κόσμο» και του «Ιρανού Hulk». Ωστόσο μετά από μία αναβολή, ο αγώνας του Martyn Ford με τον Sajad Gharibi ακυρώθηκε τελείως, με τους λόγους να μένουν αδιευκρίνιστοι...

Ο 39χρονος Βρετανός όμως, παραχώρησε μία συνέντευξη στην Sun, όπου ουσιαστικά παραδέχθηκε οτι αυτός ήταν που πίεσε να μην γίνει η μάχη των δύο, καθώς ανησυχούσε για την ψυχολογική κατάσταση του αντιπάλου του.

«Είχα μεγάλη ανησυχία για την ψυχική του υγεία και το πως ένιωθε. Έτσι είμαι εγώ. Δεν μπορώ να πολεμήσω κάποιον που μπορεί να αυτοκτονήσει μετά τον αγώνα», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό στο Ντουμπάι, όπου στο πλαίσιο του promo της αναμέτρησης, βρέθηκαν face to face με τον Ford να σπρώχνει δύο φορές τον αντίπαλό του που βρέθηκε αμφότερες στο έδαφος.

«Κάποιος μπορεί να πει "τι σε νοιάζει εσένα;", αλλά έβλεπε το περιστατικό εκεί θα καταλάβαινε, καθώς ήταν θρυμματισμένος. Είχαμε μία αντιπαράθεση και ήταν ένα μικρό σπρώξιμο. Τον κοίταξα στα μάτια και μετά γύρισα και είπα στα παιδιά "δεν θα γίνει αγώνας"», τόνισε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πόσο πολύ επηρεάστηκε από τα όσα ακολούθησαν: «Όλα όσα έγιναν μετά με έκαναν να νιώσω άσχημα, καθώς δέχθηκε μεγάλο bullying, ενώ τον είδα να καταρρέει στην εθνική τηλεόραση της χώρας του. Μετά βγήκαν οι γονείς του και είπαν οτι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του επειδή είναι αδύναμος. Μετά βγήκε στο Instagram και είπε οτι μισεί όλους τους Ιρανούς και θέλει να δώσει τέλος στην ζωή του. Εγώ δεν μπορώ να είμαι μέλος σε όλο αυτό».