Το πρώτο «κρεβάτι για σκύλους» για ανθρώπους είναι γεγονός (vid)

Newsroom
Το πρώτο «κρεβάτι για σκύλους» για ανθρώπους είναι γεγονός (vid)
Δύο φοιτητές συνέλαβαν την ιδέα και την έκαναν πράξη.

Κάθεστε μπροστά στο τζάκι, ο σκύλος σας κουρνιάζει στο κρεβάτι του και εσείς θα πρέπει να σηκωθείτε. «Γιατί να μην υπάρχει και ένα τέτοιο για μένα;» ενδεχομένως να σκεφτήκατε. Αυτή τη σκέψη όμως την έκαναν πράξη δύο φοιτητές και δημιούργησαν το πρώτο κρεβάτι σκύλου για ανθρώπους.

Οι δημιουργοί του, μιλώντας στο Sleepopolis είπαν ότι συνέλαβαν την ιδέα, ενώ ήταν με κάτι φίλους τους σε μια καφετέρια στο Βανκούβερ, που είχαν μαζί και το κατοικίδιο τους. Βλέποντας λοιπόν την σκυλίτσα να ξαπλώνει στο κρεβάτι της, ο ένας εκ των δύο φοιτητών αναρωτήθηκε: «Γιατί να μην έχουν και οι άνθρωποι ένα τέτοιο;».

2

Έτσι λοιπόν προχώρησαν στη δημιουργία του Plufl, του πρώτου παγκοσμίως κρεβατιού σκύλου για ανθρώπους. Το κόστος του είναι 400 δολάρια (378 ευρώ) ενώ έβαλαν ιμάντες ώστε να μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία.

«Το οβάλ σχήμα ενθαρρύνει τη θέση του «εμβρύου», η πιο κοινή και άνετη μορφή ύπνου σύμφωνα με την έρευνα), ενώ το παχύ περιθώριο του μαξιλαριού επιτρέπει στους χρήστες να πιέζουν τα χέρια και τα πόδια τους, καλλιεργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας», αναφέρει η επίσημη περιγραφή.