Χαμός με την φήμη πως η Fanta σταματάει τις λεμονίτες από τις 28 Μαΐου (vid)

Newsroom
Χαμός με την φήμη πως η Fanta σταματάει τις λεμονίτες από τις 28 Μαΐου (vid)
Μία ανάρτηση στο TikTok από την Ελλάδα προκάλεσε πανικό στους Βρετανούς που φοβούνται πως θα χαθούν οι παιδικές τους αναμνήσεις.

Για τους Βρετανούς η Fanta με γεύση λεμόνι ή «λεμονίτα» για τους παλιότερους στην χώρα μας, είναι συνυφασμένη με τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδικών τους χρόνων. Ήλιος, θάλασσα, παιχνίδι και αναψυκτικό...

Μία ανάρτηση όμως ενός TikToker με ένα video από την Ελλάδα, προκάλεσε πανικό στους περισσότερους, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, άφηνε να εννοηθεί πως από τις 28 Μαΐου, η εταιρία θα σταματούσε την παραγωγή της λεμονίτας.

«Η Fanta λεμόνι θα σταματήσει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 28 Μαΐου του 2022. Οι διακοπές δεν θα είναι ποτέ ίδιες», έλεγε το video που ανέβασε και κρατούσε πάνω από μία πισίνα δύο τέτοια κουτάκια, τα οποία ήταν ελληνικά.

@bushrod_

gunna be a sad day for all

♬ Surrender - Natalie Taylor

Το όλο θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, καθώς οι περισσότεροι που το είδαν θεωρούσαν πως οι παιδικές τους αναμνήσεις θα καταστρέφονταν, με αποτέλεσμα η Sun να επικοινωνήσει με έναν εκπρόσωπο της Coca-Cola στην Βρετανία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Και ευτυχώς για τους λάτρεις του είδους, η απάντηση που έδωσε ήταν αυτοί που ευελπιστούσαν: «Συνεχίζουμε να προσφέρουμε πολλές γεύσεις Fanta σε όλη την Ευρώπη και το λεμόνι παίζει μεγάλο ρόλο στο portofolio μας», ανέφερε, βάζοντας τέλος στις φήμες.