Αδιανόητο ξύλο σε σχολείο των ΗΠΑ: Πατέρας πήγε να προλάβει επίθεση στον γιο του που είναι ΑΜΕΑ (vid)

Newsroom
Αδιανόητο ξύλο σε σχολείο των ΗΠΑ: Πατέρας πήγε να προλάβει επίθεση στον γιο του που είναι ΑΜΕΑ (vid)
Ο πατέρας πήγε να προλάβει την επίθεση που είχε προγραμματίσει ομάδα μαθητών στον γιο του που είναι με ειδικές ανάγκες.

Σκηνές χάους εκτιλύχθηκαν στο λύκειο της Τουσόν, όταν ένας πατέρας πήγε να προλάβει την επίθεση που θα δεχόταν ο γιος του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος γονέας (φόραγε ένα τζιν και μία κόκκινη μπλούζα) μπήκε στον χώρο του σχολείου, έχοντας μάθει οτι μία ομάδα νεαρών, θα περίμενε τον γιο του μόλις ολοκλήρωνε το μάθημά του.

Όταν όμως έφτασε στην αυλή του σχολείου, είδε μερικούς μαθητές να έχουν εξαπολύσει επίθεση στον άλλο του γιο, ο οποίος ήταν δίπλα στον αδελφό του για να τον προστατεύσει.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το κακό δεν άργησε να γίνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας τεράστιος καυγάς, με την συμμετοχή τουλάχιστον 30 ατόμων και περιελάμβανε όλων των ειδών τα χτυπήματα. Από κινήσεις πάλης, μέχρι κλωτσιές και μπουνιές, όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που έχουν κυκλοφορήσει.

Με την κατάσταση εκτός ελέγχου πλέον, η ασφάλεια κάλεσε ενισχύσεις, ενώ το σχολείο τέθηκε σε lockdown και κανείς δεν μπορούσε να μπει ή να βγει.

Μάλιστα, υπάρχουν εικόνες με αστυνομικούς να κρατάνε όπλα, ενώ υπήρξαν καταγγελίες που η τοπική αστυνομία δεν επιβεβαίωσε πως χρησιμοποιήθηκε βία και σπρέι πιπεριού.

Ο πατέρας, αλλά και κάποιοι νεαροί συνελήφθησαν για τα επεισόδιο.