O Μπιλ Γκέιτς απάντησε στο αν έχει βάλει τσιπάκια στα εμβόλια για να μας παρακολουθεί (vid)

Newsroom
O Μπιλ Γκέιτς απάντησε στο αν έχει βάλει τσιπάκια στα εμβόλια για να μας παρακολουθεί (vid)
Στην θεωρία συνωμοσίας πως μας παρακολουθεί μέσω των τσιπ που έχουν τα εμβόλια, απάντησε ο Μπιλ Γκέιτς.

Σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι του κόσμου, σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ελλάδα, έχει βρει απήχηση η θεωρία συνομωσίας που θέλει τον Μπιλ Γκέιτς να μας παρακολουθεί με τα τσιπάκια που έχουν μπει μέσα μας, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και κλήθηκε να απαντήσει σε όσους πιστεύουν σε κάτι τέτοιο, λέγοντας: «Κατά κάποιο τρόπο, σου έρχεται να γελάσεις γιατί είναι τόσο τρελό. Εννοώ, θέλω πραγματικά να παρακολουθώ τους ανθρώπους; Ξέρετε, ξοδεύω δισεκατομμύρια σε εμβόλια, δεν βγάζω χρήματα από τα εμβόλια, τα εμβόλια σώζουν ζωές», σημείωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχεται και απειλές από όσους πιστεύουν κάτι τέτοιο: «Πρόσφατα κυκλοφορούσα έξω και μερικοί άνθρωποι μου φώναζαν ότι τους παρακολουθώ. Και αυτό, είναι απαίσιο πράγμα».

Τέλος, λόγω της κόντρας του με τον Ίλον Μασκ αναφέρθηκε και στην επικείμενη εξαγορά του Twitter από τον άνθρωπο της Tesla, κρατώντας επιφυλακτική στάση...
«Ξέρετε, με τον Ίλον, πιστεύω είναι πιθανό το Twitter να γίνει χειρότερο. Αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο. Επομένως, τηρώ μια στάση αναμονής», ανέφερε μεταξύ άλλων.