Ελεύθερος, με προθεσμία να απολογηθεί ο κακοποιητής της γάτας: «Λυπάμαι, έχω μετανιώσει» (vid)

Newsroom
Ελεύθερος, με προθεσμία να απολογηθεί ο κακοποιητής της γάτας: «Λυπάμαι, έχω μετανιώσει» (vid)
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazooom, ο 30χρονος Αλβανός, δίνει το «παρών» κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, γιατί το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Με κουκούλα και μάσκα εμφανίστηκε ο κακοποιητής της γάτας στην ταβέρνα στην Αιδηψό, αλλά και του σκύλου του, εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Χαλκίδας, όπου μετά την απολογία του, δεν οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε τριήμερη προθεσμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazooom, ο 30χρονος Αλβανός, δίνει το «παρών» κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, γιατί το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών και είχε προφυλακιστεί. Κουβαλούσε 87 κιλά χασίς. Μετά το πέρας του 18μηνου όμως δεν έγινε η δίκη και αφέθηκε ελεύθερος.

2

Ο 30χρονος Αλβανός κακοποιητής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ωστόσο ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή αλλά και να αρθεί η κράτηση του πελάτη του. Τα δύο αιτήματα έγιναν δεκτά, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί και να οριστεί για την Παρασκευή (στις 12:30).

Ένας από τους δύο μάρτυρες για τον 30χρονο Αλβανό ήταν ο φίλος του που ανέβαζε τα βίντεο στο instagram και έβριζε χυδαία, ο οποίος ήταν και αυτός που είχε ανεβάσει το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας.

Κατά την έξοδό του ο 30χρονος Αλβανός κακοποιητής είπε πως λυπάται και πως έχει μετανιώσει.