Θρασύτατος ληστής στη Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε» δύο φορές σε μια μέρα το ίδιο κατάστημα και έφυγε με ταξί (vid)

Newsroom
Θρασύτατος ληστής στη Θεσσαλονίκη: «Χτύπησε» δύο φορές σε μια μέρα το ίδιο κατάστημα και έφυγε με ταξί (vid)
Τους λήστεψε με το πρόσωπό του ακάλυπτο και τις κάμερες να καταγράφουν την κάθε του κίνηση.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το MEGA ένα βίντεο από μια θρασύτατη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο δράστης είχε επέστρεψε στο κατάστημα για να τους ξαναληστέψει 10 ώρες μετά με τον ίδιο τρόπο φτάνοντας και φεύγοντας… με ταξί.

Ο νεαρός μπαίνει ως πελάτης μεσημέρι στο κατάστημα και ζητά να αγοράσει καπνούς. Προσπαθεί να αρπάξει τη μηχανή, γλιστρά στα κέρματα που έχουν πέσει κάτω. Ύστερα, με το μαχαίρι που κρατά στα χέρια του κατευθύνεται στον δεύτερο υπάλληλο, ο οποίος σαστισμένος παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του.

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ληστεία ήταν και πέρασε, ο νεαρός κακοποιός επέστρεψε τα ξημερώματα στον τόπο του εγκλήματος. Και μάλιστα, παίρνοντας ταξί. Και για να πάει, αλλά και για να φύγει ξανά από το μαγαζί.

Αυτήν τη φορά, άνετος, μπήκε ο ίδιος πίσω από τον κισέ και σαν κύριος, ξέροντας πια τα κατατόπια, πήγε κατευθείαν στο ταμείο και στα τσιγάρα που βρίσκονταν ακριβώς πίσω του.

Ευτυχώς, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν την εντολή να μην προβάλλουν αντίσταση σε περίπτωση που βρεθούν σε τέτοια κατάσταση. Οι αρχές γνωρίζουν ακόμα και το προφίλ του στο Facebook, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τον συλλάβουν.