Εκδικήθηκε την πρώην του πουλώντας το νυφικό της για 5 λίρες στο Facebook (vid)

Newsroom
Εκδικήθηκε την πρώην του πουλώντας το νυφικό της για 5 λίρες στο Facebook (vid)
Στην αγγελία δεν μιλάει και με τόσο κολακευτικά λόγια για την πρώην του.

Ένας άντρας στην Αγγλία θέλησε να εκδικηθεί την πρώην του βάζοντας το νυφικό της προς πώληση στο Facebook Marketplace για μόλις 5 λίρες.

Μάλιστα, το μήνυμα που συνόδευε την αγγελία δεν ήταν και τόσο κολακευτικό για την πρώην σύντροφό του. «Νυφικό σε μεγάλο μέγεθος», είχε η αγγελία στον τίτλο, με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας προφανώς να «χτυπάει» την πρώην του κάνοντας αναφορά στα κιλά της.

«Νυφικό που θα ταίριαζε σε μια πιο γεμάτη κυρία, αρκετά τσαχπίνα στο στυλ. Είχα μια τυχερή απόδραση. Είναι 12 νούμερο νομίζω αν και η πρώην μου ήταν επιρρεπής στο ψέμα, επομένως μπορεί να είναι 14-16», έγραψε στις φωτογραφίες που ανέβασε στην αγγελία.

@pduck11 Omg 🤡 #stockton #uk #unitedkingdom #omg #fyp #viral #cheater #cheatersgetcaught #cheating #onlyinmycalvins ♬ Oh No - Kreepa

Αυτή η αγγελία-εκδίκησης καταγράφηκε σε βίντεο στο TikTok από τον χρήστη pduck11 και έκτοτε έχει γίνει viral με 400.000 προβολές.

Πολλοί χρήστες πάντως, βλέποντας το βίντεο και τον τρόπο που μιλούσε ο άντρας για την πρώην του, πήραν το μέρος της. «Μάλλον αυτή είχε μια τυχερή απόδραση», σχολίασε κάποιος. «Πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική, χαίρομαι που τελικά δεν τον παντρεύτηκε», έγραψε κάποιος άλλος.

Υπήρχαν όμως κι εκείνοι που θεώρησαν ότι ο άντρας δικαιώθηκε. «Μήπως του ράγισε την καρδιά και εκείνος ξέσπασε με αυτό τον τρόπο;», σχολίασε κάποιος άλλος.