Πως να μετατρέψετε μια κούκλα σε ποτήρι κρασιού με 23 βήματα: Ο οδηγός που έφερε αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Newsroom
Πως να μετατρέψετε μια κούκλα σε ποτήρι κρασιού με 23 βήματα: Ο οδηγός που έφερε αντιδράσεις στο διαδίκτυο
Οι χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν με τον οδηγό 23 βημάτων με τα οποία κάποιος μπορεί να μετατρέψει μια κούκλα σε ποτήρι κρασιού.

Πολλοί είναι αυτοί που μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, θέλουν να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ τους και να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί. Εκτός κι αν το ποτήρι είναι κατασκευασμένο από κεφάλι κούκλας...

Ακούγεται περίεργο; Κάποιος λοιπόν, ανέβασε στην ενότητα diWHY του Reddit έναν οδηγό με 23 βήματα, εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια πως μπορείς να μετατρέψεις το κεφάλι μιας κούκλας σε ποτήρι κρασιού.

Κούκλα

Ο οδηγός ανέφερε: «Αγοράστε μια πλαστική κούκλα, αφαιρέστε το κεφάλι της από το σώμα, κόψτε το πάνω μέρος του κρανίου, αφαιρέστε τις τρίχες, αδιαβροχοποιήστε το και στη συνέχεια κολλήστε το σε μια βάση από ποτήρι κρασιού. Έτσι έχεις το πιο καταραμένο ποτήρι κρασιού στον κόσμο για να πιεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις τα 23 εύκολα βήματα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. «Πως να μην κάνεις αυτή την αηδία με ένα βήμα: μην το κάνεις», έγραψε κάποιος. «Θα μπορούσα να το κάνω σε επτά βήματα. Και το έβδομο θα ήταν να σκεφτείς τις κακές επιλογές της ζωής που σε έκαναν να φτιάχνεις ποτήρια κρασιού από κεφάλια κούκλας», σχολίασε κάποιος άλλος.