Ο Βρετανός βουλευτής που έβλεπε πορνό στο Κοινοβούλιο είπε στην σύζυγό του: «Συγγνώμη, παντρεύτηκες έναν ηλίθιο» (vid)

Newsroom
Ο Βρετανός βουλευτής που έβλεπε πορνό στο Κοινοβούλιο είπε στην σύζυγό του: «Συγγνώμη, παντρεύτηκες έναν ηλίθιο» (vid)
Ο Νιλ Πάρις αποδείχθηκε πως ήταν τελικά ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στο Βρετανικό κοινοβούλιο.

Τις τελευταίες μέρες το Βρετανικό κοινοβούλιο απασχολείται αρκετά με δύο θέματα... Τις καταγγελίες που υπήρξαν για έναν βουλευτή των συντηρητικών, ο οποίος έβλεπε πορνό και με αυτές για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο πρώτος αποδείχθηκε πως ήταν ο Νιλ Πάρις, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ στο «Νησί» και συγκεκριμένα η DailMail περίμενε κλαίγοντας την σύζυγό του, Σούζαν για να απολογηθεί, λέγοντας: «Συγγνώμη, παντρεύτηκες έναν ηλίθιο».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μόλις έγινε γνωστό η ταυτότητα του ανθρώπου για τον οποίον είχε γίνει η καταγγελία, έξω από το σπίτι του είχαν «κατασκηνώσει» τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι για να καταγράψουν την αντίδρασή του.

Εκείνος τοποθετήθηκε σχετικά λέγοντας πως «ζητάω συγγνώμη από όλους που τους ανάγκασα να το περάσουν αυτό», δεσμευόμενος πως με την υποστήριξη της συζύγου θα συνεχίσει το έργο του.

Η σύζυγός του τώρα, μιλώντας στους Times αναγνώρισε πως το όλο περιστατικό είναι ντροπιαστικό, τονίζοντας όμως πως θα ήταν χαζό να το αφήσει να μπει ανάμεσα στη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Αν είστε τρελαθείτε με όλους τους άνδρες που βλέπουν πορνό, δεν θα είχατε και πολλές συζύγους στον κόσμο», συμπλήρωσε.