Αδιανόητα πράγματα: Ομογενής δεν κατάφερε να δωρίσει 1 εκ. σε νοσοκομείο, επειδή ήθελε την διαχείρισή τους (vid)

Newsroom
Αδιανόητα πράγματα: Ομογενής δεν κατάφερε να δωρίσει 1 εκ. σε νοσοκομείο, επειδή ήθελε την διαχείρισή τους (vid)
Η απίστευτη ιστορία, ενδεικτική της ελληνικής πραγματικότητας, με Έλληνα ομογενή που θέλησε να δωρίσει 1 εκατ. ευρώ σε νοσοκομείο των Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ένα περιστατικό που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της... τρέλας που επικρατεί στην Ελλάδα, έφερε στην δημοσιότητα ο περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, Αποστόλης Αρβανίτης, μιλώντας στο κανάλι Επιλογές και στην εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» με την Ελένη Μωραΐτη.

Εξιστόρησε λοιπόν τι είχε γίνει το 2015, όταν ένας Έλληνας ομογενής θέλησε να δωρίσει στο νοσοκομείο Σερρών 1 εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί ένα αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Ο συγκεκριμένος βρισκόμενος στην χώρας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του έσωσαν την ζωή.

Μόνο που μόλις έγινε γνωστή η πρόθεσή του άρχισαν τα εμπόδια, καθώς κάποιοι ήθελαν το αιμοδυναμικό αυτό εργαστήριο να φτιαχτεί σε άλλο νομό, ενώ αντιδρούσαν και στην διαχείριση των χρημάτων από τον ίδιο άνθρωπο.

Έτσι, η δωρεά ουδέποτε ολοκληρώθηκε και το έργο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν έγινε ποτέ.