Πρωτοφανές σκηνικό στο MasterChef: Πέταξε καλαμπόκι «επειδή είστε κότες», τους είπε «άμα γυρίσω θα σας γ@μ!$ω» (vid)

Newsroom
Πρωτοφανές σκηνικό στο MasterChef: Πέταξε καλαμπόκι «επειδή είστε κότες», τους είπε «άμα γυρίσω θα σας γ@μ!$ω» (vid)
Πρωτοφανές σκηνικό στο Masterchef με τον Μπόμπαινα να τσακώνεται με τον Χριστόφορο και τον Νίκο, με τα «μπινελίκια» να αναγκάζουν τους κριτές να αποχωρήσουν.

Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef όπου η κατάσταση ξέφυγε τελείως με τον τσακωμό του «Μπόμπαινα» με τον Χριστόφορο και τον Νίκο, τους οποίους κατηγόρησε για στημένη ψηφοφορία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, μόλις ο Δημήτρης άρχισε να λέει αυτά που πίστευε για τους αντιπάλους του, τα... γαλλικά άρχισαν να πέφτουν... βροχή, με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντινάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης να φύγουν από το πλατό.

Η ένταση όμως όχι απλά δεν μειώθηκε, αλλά συνεχίστηκε, με τον Χριστόφορο να λέει αργότερα στην κάμερα: «Αυτό δεν το έχω κάνει σε καμία ψηφοφορία. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με επηρεάσουν αλλά δεν θα επηρεαστώ. Τους λέω ότι εγώ ψηφίζω με τα δικά μου γ…α κριτήρια. Δεν θα με αλλάξει κανένας εδώ μέσα. Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτός έχει προσπαθήσει να μου αλλάξει ψηφοφορία. Στα π…α μου θα του το λέω συνέχεια για να καταλάβει. Δεν με αλλάζεις. Αν μου καρφωθεί κάτι, ψηφίζω έτσι. Πάρε το γ…ο το μπλοκάκι και ψήφισέ με».

Μάλιστα, ο Ταϊρίδης έφτασε στο σημείο να πετάξει καλαμπόκι στους δύο παίκτες που είχε δίπλα του, γιατί όπως είπε «είστε κότες» και τους απείλησε ως άλλος Καραϊσκάκης «αμα γυρίσω, θα σας γ@μ!$ω».