Παρέα σε γιοτ γλίτωσε το πρόστιμο από το λιμενικό παίζοντας… πέτρα, ψαλίδι, χαρτί (vid)

Newsroom
 Παρέα σε γιοτ γλίτωσε το πρόστιμο από το λιμενικό παίζοντας… πέτρα, ψαλίδι, χαρτί (vid)
Στο βίντεο, που έχει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 13 εκατομμύρια κοινοποιήσεις, βλέπουμε κάτι πέρα για πέρα ασυνήθιστο.

Κάποιοι μίλησαν για «ειδικό προνόμιο», άλλοι για «καλούς μπάτσους», κάποιοι τρίτοι όμως για… ψεύτικο βίντεο. Όπως και να έχει, στο βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok ο χρήστης «thickbwoy», και το οποίο έχει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 13 εκατομμύρια κοινοποιήσεις, βλέπουμε κάτι πέρα για πέρα ασυνήθιστο.

Το λιμενικό έχει πλευρίσει το γιοτ μιας παρέας και προκειμένου να τους αφήσουν προφανώς από κάποιου είδους πρόστιμο, έκαναν μια άτυπη συμφωνία: Να παίξουν πέτρα, ψαλίδι, χαρτί.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, μια κοπέλα από την παρέα και ένας από τους ένστολους παίζουν τρεις φορές πέτρα, ψαλίδι, χαρτί και κερδίζει η κοπέλα, με την παρέα της να ξεσπά σε πανηγυρισμούς και τους λιμενικούς να γελάνε.

@thickbwoy #floatopia #girl #eldenring #tiktok #fyp #ocean ♬ Ginseng Strip 2002 - Yung Lean

Ο λιμενικός μάλιστα που έπαιξε στο παιχνίδι, φαίνεται να κρατά στο χέρι του έγγραφα και μια ταυτότητα και στο τέλος δίνει το χέρι του με τον ιδιοκτήτη του γιοτ.