Αγγλίδα έχει τρομοκρατηθεί και θέλει να φύγει από το σπίτι της επειδή έρχεται σε επαφή με εξωγήινους

Newsroom
Αγγλίδα έχει τρομοκρατηθεί και θέλει να φύγει από το σπίτι της επειδή έρχεται σε επαφή με εξωγήινους
Η 51χρονη γυναίκα έχει συνολικά έρθει σε επαφή εννέα φορές με εξωγήινους.

Μια μητέρα στην Αγγλία αποκάλυψε ότι μερικές φορές νιώθει τον απόλυτο τρόμο και θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι της, καθώς φοβάται μήπως την απαγάγουν εξωγήινοι έπειτα από μια «παράξενη» συνάντηση που είχε όταν ήταν διακοπές.

Η 51χρονη Σάσα Κρίστι ισχυρίζεται ότι είδε για πρώτη φορά κάτι που της φάνηκε UFO όταν ήταν μόλις επτά ετών και έκτοτε έχει δει συνολικά εννέα φορές παράξενα πράγματα.

Το 1997, η γυναίκα από το Λίβερπουλ είδε ένα διαστημόπλοιο στον ουρανό ενώ ήταν ταξίδι με την οικογένειά της, λέγοντας ότι μια παράξενη εξωγήινη φιγούρα πέρασε τρέχοντας δίπλα της. Το περιστατικό αυτό την είχε τρομάξει πολύ.

«Εγώ, ο πρώην σύντροφός μου και ο γιος μου και άλλα δύο άτομα πήγαμε διακοπές σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στην εξοχή. Κάποια στιγμή ο σύντροφός μου είδε κάποια φώτα στον ουρανό που όσο πλησίαζαν προς το μέρος μας φαίνονταν μεγαλύτερα. Οι σκιές και το σχήμα του UFO το έκαναν να μοιάζει με φωτεινές κυματιστές μέδουσες στον ουρανό», διηγήθηκε.

UFO

«Όταν βγήκαμε έξω, τα παιδιά ήταν νευρικά και τα πρόβατα στο δίπλα χωράφι ήταν πεσμένα. Ο γιος μου, μου είπε ότι κάτι τον άγγιξε στο πόδι και τον πίστεψα, αλλά συνέχισαν να κοιτάζω τα φώτα για να τα καταλάβω τι συνέβαινε. Στάθηκα εκεί για ένα λεπτό, όταν ξαφνικά άκουσα κάτι να τρέχει στη λάσπη πίσω μου. Έπεσε πάνω μου και έφυγε τρέχοντας με το στήθος μου να κοντεύει να σπάσει. Πριν καταλάβω τι γίνεται, έτρεξα πίσω στο σπίτι, τυφλωμένη χωρίς να δω που πηγαίνω. Απλώς ήξερα ότι πρέπει να τρέξω», συνέχισε να λέει η 51χρονη.

Οι εμφανίσεις των UFO έχουν κλονίσει την Σάσα, καθώς μερικές φορές φοβάται να βγει από το σπίτι της και πλέον υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες. «Συνήθιζα να νιώθω ασφαλής στο παρελθόν, αλλά το να βλέπω UFO σε απόσταση αναπνοής με έχει κάνει να βλέπω διαφορετικά την καθημερινότητα. Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στο διάστημα. Το άγχος προέρχεται από εκείνες τις διακοπές του 1997 στην Ουαλία», πρόσθεσε.

Η Σάσα είπε ότι δεν είναι σίγουρη για το που εμφανίζονται τα UFO, αλλά τόνισε ότι νιώθει πως είναι πάντα κάπου κοντά της. «Αν το ήξερα θα ήμουν εκατομμυριούχος διότι λίγοι άνθρωποι μπορούν και τα βλέπουν. Εγώ τα διακρίνω όταν κοιτάζω πολύ ώρα στον ουρανό. Μακάρι να σταματήσει αυτό», συμπλήρωσε.

«Είναι πολύ δύσκολο να δώσω λογική εξήγηση σε αυτές τις συναντήσεις, καθώς κι εγώ η ίδια δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που βλέπω. Έχω περάσει ώρες προσπαθώντας να σκεφτώ άλλα σενάρια, πράγματα που θα μπορούσαν να είναι, αλλά το μόνο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι ότι πρόκειται για άλλες μορφές ζωής και UFO», ανέφερε.