Έκανε τατουάζ το όνομα της κοπέλας του στην πλάτη, σα να είναι όνομα σε ποδοσφαιρική φανέλα

Newsroom
Έκανε τατουάζ το όνομα της κοπέλας του στην πλάτη, σα να είναι όνομα σε ποδοσφαιρική φανέλα
Τα σχόλια είναι δεκάδες που τονίζουν το μεγάλο λάθος του, αλλά αυτός απαντάει: «Απλά γελάω με αυτά».

Η μόλις έξι μηνών κοπέλα του σίγουρα θα έχει φουσκώσει από περηφάνια και ευτυχία, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άπαντες αναφέρουν πως ο 23χρονος έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ποιο είναι αυτό; Νόμος: Ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις τατουάζ το όνομα της κοπέλας σου (και το αντίθετο), πόσο μάλλον μετά από μόλις έξι μήνες σχέσης.

Ο Key Matthews από το Shropshire μάλιστα το… τερμάτισε: Γιατί έγραψε το όνομα της κοπέλας του «Elisha» στο πάνω μέρος της πλάτης του, με χοντρά μαύρα γράμματα, όπως βλέπουμε τα ονόματα των παικτών στις ποδοσφαιρικές φανέλες.

elisha

Παρά τα σχόλια, ο ίδιος δεν το μετανιώνει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό, αλλά θα χρειαστεί λίγο να το συνηθίσω. Οι γονείς μου είχαν τις προφανείς αντιδράσεις όπως το κλασικό «τι θα κάνεις αν χωρίσετε;», αλλά ο πατέρας μου έχει ένα τατουάζ με το όνομα της μητέρας μου και είναι μαζί 20 χρόνια».

2

Η Elisha έκανε βέβαια και αυτή τατουάζ το όνομα του Key, μόνο που είναι πιο μικρό και το χτύπησε στα πλευρά. Συν τοις άλλοις, το προσαρμόζει αν χωρίσουν, γράφοντας «key of happiness» ή «key of harmony» για παράδειγμα.

«Δεν νομίζω ότι ενίσχυσε τη σχέση μας. Είμαστε ένα δυνατό ζευγάρι ανεξαρτήτως των τατουάζ, αλλά αρκετά παρορμητικό μερικές φορές. Έχουμε παρόμοια ενδιαφέροντα και μας αρέσουν τα τατουάζ μας» είπε η Elisha που τόνισε πως: «Δεν παίρνουμε στα σοβαρά τα σχόλια. Είμαστε χαρούμενοι» ενώ ο Key πρόσθεσε: «Είμαι αρκετά δυνατός χαρακτήρας και δεν παίρνω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις απόψεις των άλλων βαρέως. Απλώς γελάω».