Ντροπιαστικό video: Συνέλαβαν 8χρονο γιατί έκλεψε ένα σακουλάκι πατατάκια (vid)

Newsroom
Ντροπιαστικό video: Συνέλαβαν 8χρονο γιατί έκλεψε ένα σακουλάκι πατατάκια (vid)
Αμετανόητοι οι αστυνομικοί, παρά τα κλάματα του μικρού και τις εκκλήσεις ενός άνδρα να πληρώσει, τον έβαλαν στο περιπολικό.

Ντροπιαστικές εικόνες για το αστυνομικό σώμα της Νέας Υόρκης, κάνουν τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς δείχνουν τρεις άνδρες να συλλαμβάνουν ένα 8χρονο αγόρι επειδή έκλεψε ένα σακουλάκι πατατάκια.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Κυριακή και στο video που έχει κυκλοφορήσει, φαίνεται η στιγμή που ο μικρός έχει πέσει στα χέρια των αρχών, προκαλώντας την αντίδραση ενός άνδρα που βρισκόταν στο σημείο.

«Τι κάνεις εκεί», ακούγεται να λέει, με τον αστυνομικό να του απαντά ειρωνικά «Μάντεψε. Μαντέψτε τι κάνω». Στη συνέχεια αφού ένας άλλος τον ενημερώνει πως έκλεψε και παραβίασε το νόμο, θέλησε να πληρώσει αυτός για τα πατατάκια, λέγοντας: «Και να έκλεψε ένα σακουλάκι πατατάκια, γιατί τον αντιμετωπίζετε σαν δολοφόνο;».

Μάλιστα, το κλάμα του μικρού είναι σπαρακτικό, όμως δεν φαίνεται να συγκινεί τους αστυνομικούς.

Ο δήμαρχος ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ ο πατέρας του 8χρονου είπε πως θα υποβάλλει καταγγελία κατά τον αστυνομικών, καθώς «δεν γίνεται να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα παιδί, για ένα σακουλάκι πατατάκια των 3 δολαρίων».

Από την πλευρά της, η Αστυνομία ανέφερε πως δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του 8χρονου και ότι τον πήγαν στο σπίτι του. Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει επίσης ότι το τμήμα εξετάζει τις ενέργειες του αστυνομικού από τις κάμερες ασφαλείας.