Με σουγιά συνελήφθη οπαδός του Άρη που προπηλάκισε τους διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ (vids)

Newsroom
Με σουγιά συνελήφθη οπαδός του Άρη που προπηλάκισε τους διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ (vids)
Ο 38χρονος οπαδός του Άρη κατά την σύλληψή του βρέθηκε να έχει σουγιά, ενώ δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μία σύλληψη για την ένταση που υπήρξε στο Αλεξάνδρειο κατά την διάρκεια του αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, έκανε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν ένας 38χρονος οπαδός των «κίτρινων» κινήθηκε απειλητικά μαζί με άλλα άτομα προς το μέρος διαπιστευμένων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κερκίδα του γηπέδου προπηλακίζοντάς τους, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 38χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση Νόμου περί όπλων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Κατά την ακινητοποίηση του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο (αναδιπλούμενος σουγιάς), ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε σχετικό πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού παραβιάζοντας τα σχετικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποτροπή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου.