Ζευγάρι αρνήθηκε να αλλάξει θέσεις με γυναίκα που ήθελε να είναι δίπλα στο ανήλικο παιδί της

Newsroom
Ζευγάρι αρνήθηκε να αλλάξει θέσεις με γυναίκα που ήθελε να είναι δίπλα στο ανήλικο παιδί της
Το ζευγάρι ανέβασε την ιστορία το διαδίκτυο και έλαβε μηνύματα υπεράσπισης από τον κόσμο.

Οι χρήστες του διαδικτύου πήραν το μέρος ενός ζευγαριού που αρνήθηκε να αλλάξει τις θέσεις του στο αεροπλάνο, με μια μητέρα η οποία ήθελε να καθίσει δίπλα στο ανήλικο παιδί της, το οποίο φοβόταν.

Το περιστατικό δημοσιεύθηκε στο Mumsnet από μια γυναίκα, η οποία προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία της, ζητώντας από τους αναγνώστες να της πουν αν η άρνησή της ήταν παράλογη ή αν απλώς υπερασπίστηκε τα δικαιώματά της.

Στην ανάρτηση εξήγησε ότι η ίδια και ο φίλος της ταξίδευαν στη Γκραν Κανάρια και είχαν πληρώσει για συγκεκριμένες θέσεις. «Είχα κλείσει την δική μου θέση και του φίλου μου και πλήρωσα επιπλέον 22 λίρες. Εγώ είχα το παράθυρο και εκείνος τη μεσαία θέση», ανέφερε.

Θέσεις αεροπλάνου

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι μια κυρία που καθόταν σε θέση του διαδρόμου της σειράς τους, την ρώτησε αν μπορούσαν να αλλάξουν θέσεις για να είναι μαζί με την μικρή της κόρη. Όμως η απάντησή της ήταν αρνητική.

«Αρνήθηκα ευγενικά, κάτι για το οποίο δεν χάρηκε. Μου είπε ότι ανήλικη κόρη της φοβόταν να είναι μόνη της. Τέλος πάντων, εμείς δεν κουνηθήκαμε από τις θέσεις μας», συνέχισε να διηγείται και ρώτησε τους αναγνώστες αν είχε άδικο, με το σκεπτικό ότι η μητέρα θα μπορούσε να έχει πληρώσει και να εξασφαλίσει ότι θα είχαν δίπλα δίπλα θέσεις με την κόρη της.

Οι αναγνώστες την υποστήριξαν και της είπαν ότι δεν είχε άδικο. «Έπρεπε να είχε πληρώσει για να είναι μαζί με το παιδί της», έγραψε κάποιος. «Λοιπόν, έχω ένα παιδί που φοβάται να πετάξει και γι αυτό θα πλήρωνα για να διασφαλίσω κολλητές θέσεις», σχολίασε κάποιος άλλος.