Δραματικές στιγμές στις ΗΠΑ: Μητέρα πετάει τα παιδιά της από το παράθυρο για να σωθούν απ' τη φωτιά (vid)

Newsroom
Δραματικές στιγμές στις ΗΠΑ: Μητέρα πετάει τα παιδιά της από το παράθυρο για να σωθούν απ' τη φωτιά (vid)
Αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τα δύο παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών που τα πέταξε η μητέρα τους από το παράθυρο για να γλιτώσουν από την φωτιά.

Ένα τρομακτικό video έδωσε στην δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της Ιντιανάπολις, με την επιχείρηση που στήθηκε σε ένα σπίτι που είχε ξεσπάσει πυρκαγιά, προκειμένου να σωθούν η μητέρα που βρισκόταν μέσα και τα δύο παιδιά της.

Σε αυτό αποτυπώνεται η στιγμή που φτάνουν οι αρχές στο σημείο και ένας άνδρας ψάχνει να βρει το παράθυρο από το οποίο ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας που ζητούσε βοήθεια. «Κάντε γρήγορα, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Τα παιδιά μου είναι εδώ», ακούγεται να λέει, με τον αστυνομικό να την ρωτάει πόσο χρονών είναι.

Μόλις του λέει οτι είναι 2 και 3 ετών, εκείνος την ρωτάει αν μπορεί να τα βγάλει από τα παράθυρο και ουσιαστικά να του τα πετάξει, με την γυναίκα να το κάνει και τα δύο μωρά να προσγειώνονται στην αγκαλιά του. Κάτι που έκανε και η μητέρα στη συνέχεια...

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά ξέσπασε όταν ένας 70χρονος έριξε κατά λάθος μία καρέκλα που εκείνη με τη σειρά πέταξε κάτω ένα κερί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πυρκαγιά στα διαμερίσματα.