Ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε πως η Άμπερ Σμιθ ήθελε να του βγάζει τις μπότες κάθε βράδυ (vid)

Newsroom
Ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε πως η Άμπερ Σμιθ ήθελε να του βγάζει τις μπότες κάθε βράδυ (vid)
Ο απίθανος λόγος που ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ο Τζόνι Ντεπ για την οριστική ρήξη με την σύζυγό του.

Οι πιο συχνοί λόγοι αιτίας διαζυγίου είναι η απιστία, η ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά και η ρουτίνα αφού πολλά ζευγάρια κουράζονται μετά από κάποιο διάστημα από την καθημερινότητα.

Στην περίπτωση όμως του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Σμιθ η ρουτίνα λειτούργησε ανάποδα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 58χρονος ηθοποιός στο δικαστήριο, ο λόγος που έφερε την οριστική ρήξη με την σύντροφό του ήταν επειδή εκείνος παραβίασε έναν κανόνα της καθημερινής τους ρουτίνας. Ποιος ήταν αυτός;

Σύμφωνα με τον Ντεπ, ο γάμος του διαλύθηκε επειδή έβγαλε μόνος του τις μπότες του όταν μια μέρα επέστρεψε στο σπίτι. Αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, συνήθιζε να του φέρνει ένα ποτήρι κρασί και να του βγάζει η ίδια τις μπότες του. Ωστόσο, μια μέρα η Σμιθ μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ο Ντεπ επέστρεψε σπίτι και έτσι έβγαλε τις μπότες μόνος του αντί να την περιμένει.

«Δούλευα πολύ και όταν γύριζα στο σπίτι εκείνη μου έδινε ένα ποτήρι κρασί, έβγαζε τις μπότες μου και τις έβαζε στο πλάι. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Παρόλα αυτά καθιερώθηκε και έγινε ένα είδος ρουτίνας», είπε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Ένα βράδυ επέστρεψα στο σπίτι και εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο. Έβγαλα μόνος μου τις μπότες μου και ξαφνικά με πλησίασε και με ένα περίεργο βλέμμα μου είπε ''τι έκανες;''. Την ρώτησα τι εννοούσε και εκείνη μου απάντησε ''έβγαλες τις μπότες σου''. Της είπα ''ναι το έκανε διότι ήσουν απασχολημένη'' και τότε μου απάντησε ''όχι, όχι αυτή είναι δική μου δουλειά, δεν θα το κάνεις εσύ, αλλά εγώ''», συνέχισε να λέει ο Ντεπ στο δικαστήριο.

«Τότε μου είπε ''άσε με να σου φέρω ένα ποτήρι κρασί''. Έμεινα άφωνος, καθώς ήταν ταραγμένη επειδή είχα παραβιάσει τους κανόνες της ρουτίνας της. Μόλις είδα την συμπεριφορά της, άρχισα σιγά σιγά να παρατηρώ και άλλα τέτοια μικρά πράγματα να βγαίνουν στην επιφάνεια. Μέσα ενάμιση χρόνο είχε γίνει σχεδόν άλλος άνθρωπος», συμπλήρωσε ο Ντεπ.