Κονσόλα PlayStation σε άθλια κατάσταση προκάλεσε εκκένωση στο αεροδρόμιο της Βοστώνης (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Κονσόλα PlayStation σε άθλια κατάσταση προκάλεσε εκκένωση στο αεροδρόμιο της Βοστώνης (vid)
Θεωρήθηκε ύποπτο αντικείμενο και ζητήθηκε από το κοινό να απομακρυνθεί από το χώρο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο διεθνές αεροδρόμιο της Βοστώνης, όταν και οι αρχές κάλεσαν την αντιτρομοκρατική για να ελέγξει ένα ύποπτο αντικείμενο στην βαλίτσα ενός επιβάτη της Delta Airlines.

Το αντικείμενο δεν ήταν κάτι άλλο παρά μια κονσόλα PlayStation σε… «άθλια κατάσταση», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ.

Οι επιβάτες που βρίσκονταν στο Terminal A κλήθηκαν να απομακρυνθούν από το χώρο, με κάποιους να αδειάζουν τις αίθουσες αναμονής, ενώ άλλους να τρέχουν ουρλιάζοντας.

Αναγκαστικά, ακόμη και όσοι είχαν επιβιβαστεί σε κάποιο αεροσκάφος κλήθηκαν να βγουν εκτός του κτιρίου για λόγους ασφαλείας.

Εκπρόσωπος του τμήματος ασφαλείας του αεροδρομίου δήλωσε πως: «η κατάσταση της κονσόλας ήταν σε τέτοιο επίπεδο που παρουσιάστηκε ως ύποπτο αντικείμενο στο σχετικό σκάνερ ελέγχου και όπως ήταν λογικό ακολουθήσαμε όλα τα σχετικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των επιβατών».

Η κατάσταση ηρέμησε μετά από μία ώρα και αφού ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται για κάποιο ύποπτο αντικείμενο, οι επιβάτες επέστρεψαν στον σταθμό και στα αεροσκάφη για να πετάξουν προς τους προορισμούς τους.

Πηγή εικόνας: USA Today