Fitness Mirror: Το απόλυτο trend για να χάσεις κιλά κοιτώντας τον καθρέφτη σου

Fitness Mirror: Το απόλυτο trend για να χάσεις κιλά κοιτώντας τον καθρέφτη σου
Ένα νέο gadget που έχει εξελιχθεί σε trend στην Αμερική έχει κάνει εκατοντάδες άτομα να γυμνάζονται και να χάνουν κιλά μπροστά από τον καθρέφτη τους.

Η πανδημία του κορονοϊού που »χτύπησε» τα τελευταία δύο χρόνια τον πλανήτη, άλλαξε πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες. Μία από αυτές ήταν και η προπόνηση στο γυμναστήριο. Με το κλείσιμό τους για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, πολλοί άρχισαν να γυμνάζονται στο σπίτι. Επένδυσαν χρήματα σε εξοπλισμό γυμναστικής, ενώ πολλοί personal trainers έκαναν τα μαθήματά τους online.

Ακόμη και τώρα, όμως, που η κατάσταση με την πανδημία είναι καλύτερη, αρκετοί προτιμούν να συνεχίσουν τη γυμναστική από την άνεση του σπιτιού τους. Είναι άλλωστε αυτό το πήγαινε - έλα μέχρι το γυμναστήριο, που πολλές φορές φαντάζει βουνό. Μέσα σε όλα αυτά, είδαμε διάφορα γυμναστηριακά gadgets να ξεπετάγονται. Από «έξυπνα ποδήλατα» μέχρι καθρέφτες γυμναστικής. Ειδικά δε οι τελευταίοι φαίνεται πως αποτελούν το next big thing της σπιτικής εκγύμνασης.

Αν και είναι αρκετά ακριβοί για την ώρα (τους βρίσκει κανείς στα 1500 ευρώ), φαίνεται πως κερδίζουν φανατικό κοινό στην Αμερική και σιγά σιγά επεκτείνονται στην υφήλιο. Μιλάμε ουσιαστικά για έναν καθρέφτη - οθόνη, ο οποίος λειτουργεί ως «personal trainer». Έχει περασμένα δεκάδες βίντεο με ασκήσεις από κορυφαίους γυμναστές, οι οποίοι σου δείχνουν βήμα βήμα πώς να εκτελέσεις μια άσκηση και στη συνέχεια την κάνεις εσύ, κοιτώντας ταυτόχρονα τον εαυτό σου στον καθρέφτη.

Το καλό με τους fitness mirrors, όπως αποκαλούνται, είναι πως όταν τελειώσεις την προπόνησή σου, δεν χρειάζεται να τον μαζέψεις και να τον αποθηκεύσεις, μιας και αποτελεί ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στον χώρο, λειτουργώντας ως κανονικός καθρέφτης.

Τι άλλο θα δούμε;