Η Ελλάδα είναι 64η παγκοσμίως στο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου: Αναλυτικά η κατάταξη

Newsroom
Η Ελλάδα είναι 64η παγκοσμίως στο μέσο μέγεθος ανδρικού οργάνου: Αναλυτικά η κατάταξη
Την 64η θέση σε σύνολο 86 χωρών που συμμετείχαν στην έρευνα, έλαβε η Ελλάδα.

Ένα από τα διαχρονικά ανδρικά ταμπού, σε όλες τις χώρες, αφορά το μέγεθος του ανδρικού οργάνου, καθώς όλοι θέλουν να προσθέσουν λίγους πόντους παραπάνω από την πραγματικότητα.

Ένα από τα μεγαλύτερα online φαρμακεία του Ηνωμένου Βασιλείου, το «From Mars», το οποίο ειδικεύεται στα ανδρολογικά θέματα, συγκέντρωσε τα στοιχεία που υπάρχουν στην Google από 86 χώρες σε όλο τον πλανήτη και έφτιαξε μία λίστα με το μέσο μέγεθος μορίου σε κάθε μία από αυτές.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει το Εκουαδόρ με 17.61 πόντους, ενώ το ακολουθεί το Καμερούν με σχεδόν ένα πόντο διαφορά. Από εκεί και πέρα, η απόσταση σε κάθε θέση όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω γράφημα, μικραίνει αρκετά, με την Βολιβία, το Σουδάν και την Αϊτή να ακολουθούν.

Λίστα ανδρικών μορίων

Όσον αφορά την χώρα μας, η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο μισό της λίστας και συγκεκριμένα στην 64 θέση με 13.30, την ώρα που στις γειτονικές χώρες η κατάσταση έχει ως εξής...

  • Βουλγαρία: 15.02 (25η)
  • Αλβανία: 14.19 (48η)
  • Βόρεια Μακεδονία: 13.98 (51η)
  • Ελλάδα: 13.30 (64η)
  • Τουρκία: 12.99 (69η)

Όπως μπορείτε να δείτε και στην αναλυτική λίστα, η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα είναι η Ολλανδία στην 7η θέση με μέσο μέγεθος που φτάνει τους 15.87 πόντους.

Παγκόσμια λίστα ανδρικών μορίων