Το έγκλημα στη Τζόρζια που θύμισε Σεχίδη: Σκότωσε την γιαγιά του βάζοντας την ζωντανή στην κατάψυξη (vid)

Newsroom
Το έγκλημα στη Τζόρζια που θύμισε Σεχίδη: Σκότωσε την γιαγιά του βάζοντας την ζωντανή στην κατάψυξη (vid)
Σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο την γιαγιά του και όταν συνελήφθη είπε ότι την αγαπούσε πολύ.

Την ιστορία του Θεόφιλου Σεχίδη θυμίζει ένα έγκλημα που εξιχνιάστηκε στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας από την Τζόρτζια σκότωσε την γιαγιά του, βάζοντάς την στην κατάψυξη όσο ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο Robert Keith Tincher III φέρεται να ζούσε με το παγωμένο πτώμα της 82χρονης Doris Cumming για μήνες πριν οι αστυνομικοί της κομητείας Floyd κάνουν τη φρικτή ανακάλυψη στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ηλικιωμένη γυναίκα πιθανό να χτύπησε έπειτα από μια πτώση που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως ο εγγονός της αντί να καλέσει ιατρική βοήθεια, την έσυρε στο σπίτι.

«Την είδε να σπάει πολλά κόκαλα και στη συνέχεια την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή στην κατάψυξη», ανέφερε το Fox 5. «Εκείνη την στιγμή πίστευε ότι ανέπνεε ακόμα και μπορούσε να κινηθεί ενώ την πήγαινε στην κατάξυψη», είπε η ερευνήτρια της υπόθεσης.

Ο εγγονός παραδέχθηκε ότι η πλάτη της γιαγιάς του έσπασε στην κατάψυξη. Σύμφωνα με τις έρευνες δεν φέρεται να υπήρξε καβγάς ή πρόκληση. Ο Tincher συνέχισε να ζει στο σπίτι με το πτώμα της γιαγιάς του μέσα στην κατάψυξη για μήνες, αλλά στη συνέχεια το μετέφερε σε μια μονάδα αποθήκευσης τον Μάρτιο, καθώς φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να βρεθεί.

Η ερευνήτρια είπε ότι ο δράστης δεν κάλεσε βοήθεια επειδή ήταν καταζητούμενος για τρομοκρατικές απειλές που έγιναν το 2018 κατά της συζύγου του. Ο Tincher πάντως, είπε στους αστυνομικούς ότι αγαπούσε πολύ την γιαγιά του.

Είπε ότι ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που του έδωσε την ευγένεια, την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν. Οι ερευνητές της Τζόρτζια κάνουν αυτοψία για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γιαγιάς και πότε ακριβώς απεβίωσε.