Οι σατανιστές της Παλλήνης: Κατσούλας, Δημητροκάλης και Μαργέτη αποκαλύφθηκαν από έναν ιερέα (vid)

Newsroom
Οι σατανιστές της Παλλήνης: Κατσούλας, Δημητροκάλης και Μαργέτη αποκαλύφθηκαν από έναν ιερέα (vid)
Σαν σήμερα το 1994 η σατανίστρια Δήμητρα Μαργέτη είχε πει σε συνέντευξή της, για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Γιούργα, που είχαν κάνει ένα χρόνο νωρίτερα οι σατανιστές της Παλλήνης.

Όλη η Ελλάδα είχε ανατριχιάσει. Είχε φρικάρει. Το συζητούσαν σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά… Δεν το χωρούσε ανθρώπινος νους. Σατανιστές να βασανίζουν, να σκοτώνουν και να κάνουν «θυσία» ανθρώπους. Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης, Δήμητρα Μαργέτη: Ήταν οι σατανιστές της Παλλήνης. Ήταν στυγνοί δολοφόνοι, που έκαναν μαύρη μαγεία, θυσίες και ένα σωρό εγκλήματα. Σήμερα είναι έξω και οι τρεις. Στυγνοί δολοφόνοι και είναι ελεύθεροι.

Μια μέρα σαν τη σημερινή, 14 Απριλίου αλλά πίσω στο 1993, η Δήμητρα Μαργέτη θα πει σε συνέντευξή της πως έναν χρόνο νωρίτερα είχαν επιλέξει να σκοτώσουν -σημαδιακά Μεγάλη Εβδομάδα- για να πάρουν δύναμη από τα πνεύματα.

2

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, βρήκαν την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, η οποία επέστρεφε σπίτι της, από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» που εργαζόταν ως καμαριέρα. Οι Κατσούλας και Δημητροκάλης υποκρίθηκαν πως ήταν αστυνομικοί και την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό τους. Την οδήγησαν στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο οινοποιίας «Καμπά» στην Παλλήνη και από εκεί στο Σέσι. Η συνέχεια είναι φρικιαστική: Την στραγγάλισαν, της πολτοποίησαν το κεφάλι για να μην αναγνωρίζεται και προχώρησαν στις τελετές τους.

2

Νωρίτερα, τον Αύγουστο του 1992, οι σατανιστές, οδήγησαν την 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στo Σέσι Γραμματικού. Της είχαν πει ότι θα την μυούσαν στον σατανισμό και ότι θα τη βοηθούσαν να δει τι υπάρχει στην Κόλαση. Την στραγγάλισαν και την έκαψαν με βενζίνη για να «εξαφανίσουν» το πτώμα.

Ο Μάνος Δημητροκάλης, τα Χριστούγεννα του 1993, νιώθοντας κάποιες τύψεις εξομολογήθηκε τις αποτρόπαιες, βάναυσες και εγκληματικές πράξεις τους σε έναν ιερέα. Δεν άντεξε από αυτά τα φριχτά εγκλήματα που άκουσε και σίγουρος ότι θα συνέχιζαν τις εγκληματικές τους πράξεις, πήγε στην αστυνομία.

2

Παραμονή Πρωτοχρονιάς συνελήφθησαν. Μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης, ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή για την απολογία τους και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των σατανιστών, καθώς δεν ήταν μόνο αυτοί. Ποινική δίωξη ασκήθηκε και στους Χαράλαμπο Ζαβρά, Αγγελική Αναγνώστου, Βαρβάρα Αγγελοπούλου, Μαρία και Κατερίνα Ριγάκη.

Ο Ασημάκης Κατσούλας είχε καταθέσει: «Από τότε που πήγαινα στην τρίτη τάξη του Λυκείου άρχισε το ενδιαφέρον μου για τη μαγεία. Είχα επηρεαστεί από τους στίχους τραγουδιών της Χέβι Μέταλ. Ντυνόμουν με μπλούζες που πάνω τους είχαν ζωγραφισμένες διάφορες σατανικές μορφές και σύμβολα. Το 1990, δύο περίπου χρόνια αφού τελείωσα το Λύκειο, άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο σοβαρά για τη μαγεία και το πρώτο βιβλίο που αγόρασα είχε τον τίτλο Νεκρονομικόν».

2

Τον Δεκέμβριο του 1991, ο 19χρονος τότε Κατσούλας σύναψε σχέση με την (τότε) 15χρονη Δήμητρα Μαργέτη, η οποία και αυτή είχε διαβάσει σχετικά βιβλία σατανισμού. Ξεκίνησαν με αυτοσχέδιες τελετές στον σατανισμό και λίγο αργότερα μπήκε στην εγκληματική ομάδα και ο Μανώλης Δημητροκάλης.

Στις 23 Ιουνίου το 1995 ξεκίνησε η δίκη τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους τους κατηγορούμενους, Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη, Δήμητρα Μαργέτη, Κατερίνα και Μαρία Ρηγάκη και Βαρβάρα Αγγελοπούλου και αθώους τον Χαράλαμπο Ζάβρα και την Αγγελική Αναγνώστου.

2

Κατσούλας και Δημητροκάλης καταδικάστηκαν σε δις ισόβια και κάθειρξη 12 και 10 ετών αντίστοιχα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και η Μαργέτη σε 18 έτη και 4 μήνες, με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Όπως είπαμε, σήμερα και οι τρεις είναι ελεύθεροι.