Στον ΣΚΑΪ ακόμα πληρώνουν πρόστιμα για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα»

Newsroom
Στον ΣΚΑΪ ακόμα πληρώνουν πρόστιμα για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα»
Νέα πρόστιμα καλείται να πληρώσει ο ΣΚΑΪ, λόγω κάποιων φράσεων που είχαν ακουστεί στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα».

Συνεχίζει να πληρώνει πρόστιμα ο ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής έχει αποχωρήσει εδώ και περίπου δυο χρόνια από το κανάλι του Φαλήρου.

Το ΕΣΡ τιμώρησε με δύο ακόμη πρόστιμα τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», συνολικού ύψους 45 χιλιάδων ευρώ. Για «προσβολή της αξίας του ανθρώπου» και «προσβολή προσωπικότητας ατόμου».

Το πρόστιμο των 30 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε για «προσβολή της αξίας του ανθρώπου». Συγκεκριμένα, είχαν ειπωθεί άσχημες ατάκες για διαγωνιζόμενη του «Greece's Next Top Model», στο επεισόδιο της 01/10/2019, όπως «η άλλη η παχιά να είναι στην παραλία έτσι σαν να έρχεται η Greenpeace να την ρίχνει πάλι μέσα δεν σας πειράζει, σας πειράζει ο Πετρετζίκης που είναι κούκλος».

Επίσης επεβλήθη πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ, έπειτα από εξώδικη «δήλωση-διαμαρτυρία-πρόσκληση», για «προσβολή προσωπικότητας ατόμου» στο ίδιο επεισόδιο της εκπομπής.

Είχαν γίνει σχόλια, σχετικά με είδηση περί πώλησης σπιτιών από Ελληνίδα επιχειρηματία. Αναφερόμενοι σε αντικείμενα που βρίσκονταν σε αυτά και τα έξοδα της επιχειρηματία, ακούστηκαν φράσεις όπως «με τί τη λούζανε τη σκύλα αυτή; Θέλω να γίνω το σκυλάκι της», «πάνε οι καλεσμένοι και τους δένουν με τις χειροπέδες στο κρεβάτι;».