Μήνυμα Πισπιρίγκου στον Μάνο: «Ας έρθει στη φυλακή να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» (vid)

Newsroom
Μήνυμα Πισπιρίγκου στον Μάνο: «Ας έρθει στη φυλακή να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» (vid)
Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν μωρό, αλλά και για εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να διατηρούσε έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε νέες δηλώσεις μέσα από την φυλακή. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο STAR επανέλαβε πως «δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου».

«Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει κανένα ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών», ξεκαθάρισε.

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA και στην Αγγελική Νικολούλη: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας».

Για το τρίτο πρόσωπο

Όπως είπε, ένα τρίτο πρόσωπο υπήρξε στη ζωή της, ωστόσο, εκείνο το διάστημα είχε χωρίσει με τον άνδρα της.

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο». Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι εκείνη την περίοδο που η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, ο Μάνος της είχε ζητήσει να χωρίσουν, προκειμένου να πάει στην Αθήνα και να συζήσει με μια γυναίκα που γνώριζε από παλιά. «Εγώ του ζήτησα να φύγει, δεν ήθελα να είμαστε μαζί», κατέληξε.