«Έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα τους»: Σοκάρει ο πατέρας των παιδιών στον Αγ. Παντελεήμονα (vid)

Newsroom
«Έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα τους»: Σοκάρει ο πατέρας των παιδιών στον Αγ. Παντελεήμονα (vid)
Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας των τριών παιδιών είπε πως είδε τα παιδιά ξαπλωμένα να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα.

Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες διαβίωσης των τριών ανήλικων παιδιών που βρήκαν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα να ζουν με κατσαρίδες και ποντίκια και να έχουν πληγές στα πόδια τους', ύστερα από καταγγελία του «Χαμόγελου του παιδιού».

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας των τριών παιδιών (έμεναν με τη μητέρα τους και τον σύντροφό της) μίλησε στο Mega και είπε πως είδε τα παιδιά ξαπλωμένα να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα, ενώ ένοικος της πολυκατοικίας αποκαλύπτει ότι είχε δει τα παιδιά να επαιτούν.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα- είχε ενώσει δύο μονά κρεβάτια- να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήραν σηκωτό» δήλωσε ο πατέρας.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «τα παιδιά έχουν πληγές στα πόδια τους από τσιμπήματα των εντόμων, ποντίκια έτρεχαν μες στο σπίτι. Σε άθλια κατάσταση, τα είχαν φάει στα ποδαράκια τους τα έντομα».

Ο πατέρας, ο οποίος είναι ναυτικός στο επάγγελμα, έλειπε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου ενώ από πέρυσι η πρώην σύζυγος του, τού απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά του. Αυτός ωστόσο προχώρησε σε καταγγελία. «Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα. Αυτός (ο σύντροφός της) θα με σκότωνε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος».