Η Σοφία Βόσσου είχε ντυθεί γριά ζητιάνα για να παρακολουθήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο (vid)

Newsroom
Η Σοφία Βόσσου είχε ντυθεί γριά ζητιάνα για να παρακολουθήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο (vid)
Έπειτα από πολλά χρόνια η Σοφία Βόσσου έκανε μια αποκάλυψε για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA και εξομολογήθηκε ότι όταν υπήρξε ζευγάρι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είχε μεταμφιεστεί για να τον παρακολουθήσει επειδή υποπτευόταν ότι... τσιλιμπούρδιζε.

«Μου λείπει ο έρωτας, να ερωτευτώ. Δεν μπορώ τις συντροφικότητες, δηλαδή άντε να βρούμε τώρα κάποιον μην είμαστε μόνοι μας.. όχι, όχι. Θέλω να ερωτευτώ. Εγώ στον άντρα, αν μου αρέσει θα το δείξω με κάποιο τρόπο. Σπαρταράω για έναν άντρα, κλαίω, πενθώ.. Και παρακολουθήσεις έχω κάνει… τον Μικρούτσικο είχα παρακολουθήσει παλιά. Υποπτευόμουν ότι με κάποια τσιλιμπούρδιζε. Και μου λέει: “Θα πάω να πιω έναν καφέ με τον φίλο μας τον Σπύρο”, ήταν πολύ αρχές. Ντύθηκα γριά και έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χειμώνας καιρός», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

Και συμπλήρωσε: «Είχα βάλει και μαξιλάρια για καμπούρα, είχα βαφτεί και καθόμουν έξω από τη Σόνια, σα γρια ζητιάνα. Πέρασε από μπροστά μου και δεν με κατάλαβε. Τη συγχωρώ την απιστία. Αν είναι δεσμούλης παράλληλος, όχι. Αλλά αν συμβεί κάτι και είσαι και πολλά χρόνια με τον άλλον… φρόντισε να μην κάνει ο άλλος απιστία. Έχω απιστήσει και το είπα».