«Βόμβα» από τον σκηνοθέτη του Squid Game: «Δουλεύω μια ταινία που είναι πολύ πιο βίαιη»

Newsroom
«Βόμβα» από τον σκηνοθέτη του Squid Game: «Δουλεύω μια ταινία που είναι πολύ πιο βίαιη»
Ο Nοτιοκορεάτης σκηνοθέτης μάλιστα αστειεύτηκε ότι ίσως θα έπρεπε να… κρύψουν τους ηλικιωμένους μετά την κυκλοφορία της.

Αν το Squid Game που έπαιξε στο Netflix σόκαρε πολλούς με τις σκηνές βίας, κάνοντας βέβαια μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γίνει, με τη νέα ταινία που δουλεύει ο σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk.

Η επερχόμενη ταινία ονομάζεται «Killing Old People Club» και σύμφωνα με τον ίδιο τον σκηνοθέτη, θα είναι πολύ πιο βίαιη από το Squid Game.

2

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία είναι βασισμένη στο έργο του Ιταλού μυθιστοριογράφου Umberto Eco και θα είναι ένα ακόμη «αμφιλεγόμενο» και «βίαιο» έργο από το «παιχνίδι του καλαμαριού» που έκανε θραύση πέρσι.

Μόνο και μόνο αν κρίνουμε από τον τίτλο, καταλαβαίνουμε πως θα έχει πολύ αίμα. Ο Nοτιοκορεάτης σκηνοθέτης μάλιστα αστειεύτηκε ότι ίσως θα έπρεπε να… κρύψουν τους ηλικιωμένους μετά την κυκλοφορία της.

2

Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως δεν θα γυριστεί ο δεύτερος κύκλος του Squid Game. O Dong-hyuk επιστρέφει στη Νότια Κορέα για να σκηνοθετήσει τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς που έκανε πρεμιέρα πέρσι.

Βέβαια ο σκηνοθέτης δεν αποκαλύπτει πολλά, λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα υπάρξουν περισσότερα σπουδαία παιχνίδια».