Influencer αποκαλύπτει τα τρία «τεστ» που κάνει στο πρώτο ραντεβού για να διαπιστώσει αν θα προχωρήσει (vid)

Newsroom
Influencer αποκαλύπτει τα τρία «τεστ» που κάνει στο πρώτο ραντεβού για να διαπιστώσει αν θα προχωρήσει (vid)
Η influencer εξηγεί πώς η ίδια καταλαβαίνει αν αξίζει τον κόπο κάποιος ώστε να συνεχίσει μαζί του, ή όχι.

Λένε πως η πρώτη εντύπωση για έναν άνθρωπο είναι σημαντική, είναι όμως αλάνθαστη; Σ' αυτό προσπαθεί να απαντήσει μια κοπέλα, η Γκάμπι, η οποία μοιράζεται με τους ακολούθους της στο TikTok συμβουλές για σχέσεις.

Μάλιστα σε βίντεό της, αποκάλυψε τα τρία τεστ στα οποία υποβάλει τους υποψήφιους συντρόφους της, στο πρώτο ραντεβού. Αν τα «περάσουν», τότε -κατά την γνώμη της- αξίζουν και τους δίνει το «πράσινο» φως, αν όχι τότε μάλλον δεν την ξαναβλέπουν.

Οι τρεις «δοκιμασίες»

Έτσι λοιπόν, η Γκάμπι κάνει κάποια πράγματα στο πρώτο ραντεβού τα οποία δεν αντιλαμβάνονται οι άντρες που έχει βγει μαζί τους, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς εκείνη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της.

Η γυναίκα, η οποία έχει πάνω από 18.000 ακολούθους στο TikTok, είπε ότι ο πρώτος της στόχος είναι να δει αν ο άντρας προσφέρεται να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού.

«Αν σας πει να πληρώσετε μισά μισά είναι βλακεία. Ο άντρας πρέπει να πληρώσει ολόκληρο το ποσό του λογαριασμού στο πρώτο ραντεβού», είπε.

Μια άλλη μικρή «δοκιμή» που αποκάλυψε ήταν να δει αν τα ραντεβού της νοιάζονταν για την «ασφάλειά» της.

Έφερε ένα παράδειγμα όταν έκλεισε ένα Uber για να επιστρέψει στο σπίτι, μετά από έξοδο με έναν άντρα σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Πριν να φτάσει το Uber εκείνος είπε ευγενικά ότι θα περίμενε μαζί της μέχρι να έρθει, αλλά η Γκάμπι αρνήθηκε.. Μπορεί να ακουγόταν ψύχραιμη, αλλά δοκίμαζε κρυφά τον άντρα, ο οποίος, όπως είπε, την απογοήτευσε αφού τελικά δεν επέμεινε να μείνει μαζί της και δεν την συνόδευσε.

@respectfullygabby First date tests #dating ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

«Αν δεν νοιάζεσαι για την ασφάλειά μου, έχεις τελειώσει. Αυτός ο άντρας απέτυχε στο τεστ προστασίας μου και δεν με είδε ξανά. Άνδρες, πρέπει να την πηγαίνετε με τα πόδια στο αυτοκίνητό της, στο Uber της, οπουδήποτε για να βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι με ασφάλεια», τονίζει στο βίντεό της.

Το τρίτο και τελευταίο τεστ είναι ότι όταν οι άνδρες φορούν σακάκι, δεν θα παραλείψει ποτέ να πει ότι κρυώνει. Αυτό το κάνει για να διαπιστώσει αν ο κύριος θα της δώσει το παλτό του για να ζεσταθεί.

«Θέλω να δω αν ενδιαφέρεσαι γι' αυτό που σου λέω και φροντίζεις ώστε να μην κρυώνω», αναφέρει. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 151.000 προβολές και πολλοί χρήστες συμφωνούν με τα τεστ της Gabby.

Μια κοπέλα σχολίασε στην ανάρτηση: «Πάντα να πληρώνετε και να μοιράζεστε ένα Uber για να βεβαιωθείτε ότι θα πάνε ασφαλείς στο σπίτι… οι άνδρες δεν το καταλαβαίνουν».

Μια άλλη γυναίκα είπε: «Συμφωνώ απόλυτα. Είχα μια παρόμοια κατάσταση και δεν μίλησα ποτέ ξανά με τον άντρα».

@respectfullygabby The real tests in dating #dating ♬ You - Petit Biscuit

Κάποιος χρήστης του Tik Tok πρόσθεσε: «Κανονικά δεν συμφωνώ με τα «τεστ» γιατί το μόνο που έχεις να κάνεις σ' ένα ραντεβού είναι να είσαι ειλικρινής…αλλά αυτά είναι πράγματα κοινής λογικής για να προσέξεις την κυρία με την οποία έχεις βγει έξω».