Πήγε να ξεφύγει η κατάσταση στο Survivor με Εμμανουήλ: «Είσαι ντροπή», επενέβη ο Λιάνος (vid)

Newsroom
Πήγε να ξεφύγει η κατάσταση στο Survivor με Εμμανουήλ: «Είσαι ντροπή», επενέβη ο Λιάνος (vid)
Μεγάλη ένταση στο Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του Γιώργου Λιανού για να ηρεμίσει η κατάσταση.

Στο επίκεντρο σκληρής κριτικής που παραλίγο να ξεφύγει από τον έλεγχο, θα βρεθεί στο αποψινό Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ.

Στην αρχή του video, σχεδόν όλη η μπλε ομάδα είναι έξω από την καλύβα, με τον Μαρτίκα να τον έχει πάρει... μονότερμα και να του λέει μεταξύ άλλων: «Εσύ ήρθες εδώ για να δημιουργήσεις με ψέματα, ίντριγκες, θέματα και αυταπάτες... Η προσωπικότητα σου η δυνατή σου επιτρέπει να είσαι ασεβής», με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να σηκώνεται και να φεύγει, την ώρα που άκουγε να του λέει: «Είσαι η ντροπή γιατί ήρθες εδώ να παρουσιαστείς. Ούτε που συλλυπήθηκες τον Τάκη».

Στη συνέχεια το πλάνο πάει λίγο πριν το καθιερωμένο αγώνισμα της ημέρας, όπου ο Καραγκούνιας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά που δεν τον συλλυπήθηκε για την απώλεια του πατέρα του.

«Γιώργο άκουσε να σου πω κάτι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, είναι αναίσθητος. Μην μιλάς μωρέ. Όλοι σου φωνάζουν. Δεν σεβάστηκες το πένθος μου», λέει χαρακτηριστικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να προσπαθεί να τον διακόψει, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η ένταση και να χρειάζεται η επέμβαση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ζήτησε από όλους να ηρεμίσουν, την ώρα που ο Κατσαούνης φώναζε: «Δεν σε θέλουμε έτσι όπως κάνεις».