Η μητέρα της Πισπιρίγκου βγάζει στη... σέντρα τον Μάνο: «Να απαντήσει πως βρέθηκε η ουσία» (vid)

Newsroom
Η μητέρα της Πισπιρίγκου βγάζει στη... σέντρα τον Μάνο: «Να απαντήσει πως βρέθηκε η ουσία» (vid)
Μέσω της Αγγελικής Νικολούλη, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε από την ασφάλεια να ερευνήσει την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη.

Στο... κάδρο των ερευνών για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, βάζει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η αδελφή της κατηγορούμενης, τα ξημερώματα του Σαββάτου επικοινώνησε την ώρα της εκπομπής με την Αγγελική Νικολούλη για να ξεκαθαρίσει την θέση της, σχετικά με ένα μήνυμα που εστάλη στην εκπομπή από κάποιον που έκανε εκείνη.

Αφού λοιπόν ξεκαθάρισε οτι δεν ήταν αυτή, η μητέρα της που ήταν δίπλα της ζήτησε από την ασφάλεια να ψάξει την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας τους.

«Η μητέρα της που ήταν στο σπίτι, δεν ήθελε να βγει στον αέρα. Σεβαστό και στην κατάσταση που ήταν η μητέρα, δεν θα έπρεπε να βγει. Δεν πρέπει να εκτεθεί μία μάνα τώρα. Αυτό που μου ζήτησε να μεταφέρω είναι να ψάξει η ασφάλεια και την πλευρά του κύριου Δασκαλάκη. Κύριο Δασκαλάκη εννοούν τον μέχρι χθες Μάνο, τον άντρα της. Να ερευνήσει η ασφάλεια την πλευρά του κύριου Δασκαλάκη και να απαντήσει αυτός πως μπορεί να βρέθηκε η ουσία στην καημένη Τζωρτζίνα. Δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν».

Δείτε το video μετά το 3:50