Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για Πισπιρίγκου: «Αντιλαμβάνομαι την δυσχερή θέση της κατηγορούμενης» (vid)

Newsroom
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για Πισπιρίγκου: «Αντιλαμβάνομαι την δυσχερή θέση της κατηγορούμενης» (vid)
Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πρώτες, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1, για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με αυτή την κίνηση θέλει να σταματήσει τις φήμες ότι είναι άφαντος ή εξαφανισμένος, ανέφερε η δημοσιογράφος. Ο δικηγόρος του κ Καράμπελας, περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.