«Νικολούλη ψόφα», έλεγε το μήνυμα στο Φως στο Τούνελ: Η εξήγηση της αδελφής της Δήμητρας Πισπιρίγκου (vid)

Newsroom
«Νικολούλη ψόφα», έλεγε το μήνυμα στο Φως στο Τούνελ: Η εξήγηση της αδελφής της Δήμητρας Πισπιρίγκου (vid)
Στο Φως στο Τούνελ στάλθηκε ένα μήνυμα που ευχόταν ψόφο στην Αγγελική Νικολούλη, από κάποια που παρουσιαζόταν ως Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο χθεσινό «Φως στο Τούνελ», καθώς η Αγγελική Νικολούλη έλαβε ένα μήνυμα που την έκανε έξαλλη. Συγκεκριμένα, ένας από τους συνεργάτες της εκπομπής της μετέφερε πως κάποιος έστειλε ένα που ευχόταν «ψόφο» στην παρουσιάστρια και παρουσιαζόταν ως η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Δήμητρα.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, προκάλεσε την έκρηξη της παρουσιάστριας.

«Εμφανίζεται μία που είναι η αδελφή, η Δήμητρα. Και τι λέει; "Νικολούλη ψόφα". Τώρα τι να πω. "Ότι και να ψάχνεις εκεί στο Τούνελ, δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα". Αυτό δείχνει και το επίπεδό σου αγάπη μου. Τι να πω. Χάσατε τρία παιδάκια, τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία, όταν είπαμε ότι κάτι βρέθηκε και το ένα παιδί μιλάει… Για βρείτε μου αυτά τα μηνύματα της αδελφής… Το παιδάκι μιλούσε μέσα από τον τάφο του και είχαμε σοκαριστεί εμείς που το ακούγαμε, γιατί ήταν άγριο εκείνη την ώρα και εκείνη την ώρα μάθαμε ουσιαστικά ότι το παιδάκι είχε δολοφονηθεί. Και προσπαθούσα να κρατηθώ, να πνίξω την οργή για να μην καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές. Και βγαίνει τώρα η θεία και απευθύνεται στα παιδιά με μήνυμα; Και τι λέει; Αγάπες μου εσείς που μας προστατεύετε από πάνω, πείτε μας αν σας έχουν σκοτώσει. Βρε παιδιά λίγη λογική! Ένα απλό μυαλό, λίγο, τι είναι αυτό το πράγμα… Πως εκδηλώνεστε έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα όμως, η Δήμητρα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με την εκπομπή και μίλησε live με την Αγγελική Νικολούλη: «Γειά σου βρε Δήμητρα εσύ είπες να ψοφήσω. Γιατί εμφανίζεται μία εδώ ως Δήμητρα και απειλές. Είσαι εσύ κοπέλα μου γιατί αν είσαι εσύ, δεν είναι επίπεδο για να εκφραζόμαστε έτσι. Εδώ σας καίνε οι θάνατοι των τριών παιδιών», της είπε, χωρίς ωστόσο να ακούγεται τι λέει η αδελφή της κατηγορούμενης: «Που να ξέρω αγάπη μου. Να μπω στο μυαλό ένας δράστη, μπαίνω. Να μπω στο μυαλό όλων, δεν μπορώ».

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν εκείνη που έστειλε το μήνυμα: «Αφού δεν είσαι εσύ, οκ, να το πω. Εσάς σας απασχολεί ο θάνατος των τριών παιδιών. Έχεις χάσει τρία ανιψάκια. Κατηγορείται η αδελφή σου και υπάρχει ο θάνατος των δύο παιδιών».