Νικολούλη σε Παναγοπούλου: «Κατερίνα, αν σε έβλεπε η Ρούλα θα σου έλεγε κι εσύ κόκκινα φοράς επειδή ξέρεις τον δολοφόνο;» (vid)

Newsroom
Νικολούλη σε Παναγοπούλου: «Κατερίνα, αν σε έβλεπε η Ρούλα θα σου έλεγε κι εσύ κόκκινα φοράς επειδή ξέρεις τον δολοφόνο;» (vid)
Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας θα φέρει απόψε στο φως η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας η Αγγελική Νικολούλη, λίγο πριν την αναμενόμενη εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», η οποία θα φέρει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία της έρευνας που δεν δημοσιεύτηκαν για ευνόητους λόγους.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη είπε στην παρουσιάστρια του δελτίου, Κατερίνα Παναγοπούλου: «Κατερίνα, αν σε έβλεπε τώρα η Ρούλα, θα σου έλεγε ''κι εσύ κόκκινα φοράς, το κάνεις επίτηδες επειδή ξέρεις τον δολοφόνο;''. Γιατί κάτι τέτοια μου έλεγε ηρ ίδια...».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε; έπρεπε; να πεθάνει το παιδί στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο».

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως ο θάνατος της Ίριδας προβλημάτισε την οικογένεια, καθώς πέθανε στο σπίτι ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό που αποκτά την έννοια του στοιχέιου ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε».

«Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε», είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε ότι η Τζωρτζίνα προτού οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο είχε μιλήσει με τον τρόπο της.

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως «η Ρούλα μου τον έδινε ανοιχτά, αλλά θέλω να δω και κάτι άλλο στον Μάνο».

«Απ’ ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.