Ένα τόνο γαρύφαλλα έριξαν στον Αντώνη Ρέμο στην Τουρκία (vid)

Newsroom
Ένα τόνο γαρύφαλλα έριξαν στον Αντώνη Ρέμο στην Τουρκία (vid)
Ο Αντώνης Ρέμος είναι πολύ αγαπητός στη Τουρκία και το κοινό τον αποθέωσε για άλλη μια φορά.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο Gunay Restaurant στη Κωνσταντινούπολη και όπως φαίνεται στα πλάνα, ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Μάλιστα, οι θαμώνες τον αποθέωσαν και του έριξαν ένα τόνο γαρύφαλλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην γειτονική χώρα, αφού κάνει συχνά εμφανίσεις και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Open, «ήρθε εδώ εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης που ζει η Τουρκία και όπως κάθε φορά που έρχεται "τα έσπασε". Ένα τόνο γαρύφαλλα έριξαν οι θαμώνες στον Έλληνα τραγουδιστή. Είναι απίστευτο, αλλά όντως ήταν ένας τόνος γαρύφαλλα. Τραγούδησε και στα τουρκικά ένα τραγούδι, το "κάψε με" όπως λέγεται. Ο Αντώνης Ρέμος μετά από αυτή την μεγάλη αγάπη και τον τόνο των γαρυφάλλων που δέχτηκε έδωσε και μήνυμα αδελφοσύνης και φιλίας μεταξύ των δυο λαών. Συγκεκριμένα είπε πως "είμαστε δυο αδερφές χώρες, δεν διαφέρουμε μεταξύ μας. Η Κωνσταντινούπολη είναι το δεύτερο σπίτι μου". Να σημειώσουμε πως είναι από τους πιο αγαπημένους τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία», τόνισε η δημοσιογράφος.