Αποστολή στη Βιέννη: Η Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12 και άλλων συσκευών

Αποστολή στη Βιέννη: Η Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12 και άλλων συσκευών
Διαθέσιμα όλα και στη χώρα μας για να καλύψουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη.

Το Gazzetta βρίσκεται από το πρωί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στη Βιέννη, προσκεκλημένο της Xiaomi, για να παρακολουθήσει μια παρουσίαση για την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12 και άλλων συσκευών. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 και Xiaomi 12X θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) και μαζί με αυτά παρουσίασε και τη νέα σειρά Xiaomi Watch S1, αλλά και τα ακουστικά Xiaomi Buds 3T Pro και Xiaomi Buds 3.

Xiaomi 12 Series
Η νέα σειρά τηλεφώνων της εταιρείας επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες (όπως πχ. τη νύχτα ή με κινούμενα αντικείμενα). Και τα τρία μοντέλα κυκλοφορούν με ένα τριπλό camera setup που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP και δυνατότητα εγγραφής 8K στο μεσαίο και κορυφαίο μοντέλο.

Στο Xiaomi 12 Pro διαθέτει έναν τελευταίας τεχνολογίας βασικό αισθητήρα Sony IMX707 που μπορεί να συλλάβει μεγάλες ποσότητες φωτός και προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα εστίασης και αυξημένη ακρίβεια χρώματος. Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X έρχονται με υπερ-ευρυγώνιο φακό 13MP και telemacro 5MP.

Στην «καρδιά» των νέων Xiaomi 12 υπάρχει επεξεργαστής Snapdragon της Qualcomm. Συγκεκριμένα, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 «φορούν» τον Snapdragon 8 Gen 1 που μπορεί να ενισχύσει τις δυνατότητες rendering της GPU κατά 30% και την ενεργειακή απόδοση του τηλεφώνου κατά 25% σε σχέση με την περασμένη γενιά.

Και στις 3 συσκευές βρίσκουμε οθόνες AMOLED Dot Display, υποστήριξη TrueColor και προστασία από Corning Gorilla Glass Victus. Ακόμη, υποστηρίζουν Dolby Vision και HDR 10+ για το σχετικό περιεχόμενο. Πάνω από το Android, τα τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 12 χρησιμοποιούν το MIUI 13, την πλέον αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού με ταχύτερη αποθήκευση, υψηλότερη απόδοση και περισσότερες «έξυπνες» λειτουργίες.

Το Xiaomi 12 Pro υποστηρίζει ακόμη την τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge που μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία 4600mAh σε 18 λεπτά με το Boost Mode. Στα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X η μπαταρία είναι 4500mAh και υποστηρίζεται και στα δύο μοντέλα ενσύρματο 67W turbocharging. Τέλος, τα δύο κορυφαία μοντέλα υποστηρίζουν ακόμη ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη φόρτιση 10W.

Όσοι αγοράσουν συσκευές της σειράς Xiaomi 12 θα λάβουν έως και τρεις μήνες δωρεάν πρόσβαση στο YouTube Premium, που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαίο περιεχόμενο, ακόμα και offline, χωρίς διαφημίσεις. Ακόμη, η εταιρεία ανακοίνωσε πως για τα Xiaomi 12X, Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro που θα αγοραστούν από 14/4/22 έως και 14/5/22 θα προσφέρεται δωρεάν αλλαγή οθόνης στους πρώτους 6 μήνες.

Το Xiaomi 12 Pro θα κυκλοφορήσει σε έκδοση 12/256GB και σε Γκρι, Μπλε και Μωβ σε τιμή που ορίστηκε στα €1099. Αντίστοιχα, το Xiaomi 12 θα κυκλοφορήσει στην έκδοση 8/256GB στα 899€ και στην έκδοση 8/128GB στα €849 και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ. Τέλος, το Xiaomi 12 Χ θα κυκλοφορήσει στην έκδοση 8/128GB και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ στα €699.

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1
Το νέο ρολόι της εταιρείας προσφέρει 117 λειτουργίες fitness, συμπεριλαμβανομένων 19 επαγγελματικών λειτουργιών. Θα κυκλοφορήσει στις εκδόσεις Xiaomi Watch S1 και Xiaomi Watch S1 Active είναι συμβατά με εφαρμογές όπως Strava και Apple Health και καταγράφουν την υγεία σας με λειτουργίες όπως παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου του αίματος, γυναικείου κύκλου και παρακολούθηση ύπνου. Ακόμη, η σειρά Xiaomi Watch S1 υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, πληρωμές μέσω Mastercard NFC και τη voice assistant Amazon Alexa. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία προσφέρει έως και 12 μέρες χρήσης σε κανονική λειτουργία ή 24 μέρες σε λειτουργεία εξοικονόμησης ενέργειας.

Xiaomi Watch S1 Active

Το Xiaomi Watch S1 θα είναι διαθέσιμο σε απόχρωση Silver και Black από την 1η Απριλίου και σε τιμή που ορίστηκε για τα 249 ευρώ. Αντίστοιχα, την ίδια ημερομηνία θα κυκλοφορήσει και το Xiaomi Watch S1 Active σε αποχρώσεις Black, Blue και White και σε τιμή στα 199 ευρώ.

Xiaomi Buds 3T Pro
Στα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν βρίσκεται και το Xiaomi Buds 3T Pro. Τα νέα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν πλούσια λεπτομέρεια στον ήχο, ελάχιστη παραμόρφωση και διαθέτουν έως και 40dB ενεργό υβριδικό noise cancellation. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες ANC ή να διαλέξουν το Adaptive mode, το οποίο επιτρέπει στα ακουστικά να προσαρμόζονται αυτόματα με βάση τον ήχο του περιβάλλοντος. Με το Transparency mode οι χρήστες μπορούν να έχουν γνώση όλων όσων γίνονται γύρω τους, ενώ βρίσκονται σε κίνηση. Με άνετη και ασφαλή εφαρμογή και συνδεσιμότητα δύο συσκευών, τα ακουστικά μπορούν να προσφέρουν έως και 6 ώρες αναπαραγωγής με μία φόρτιση ή 24 ώρες με τη θήκη τους. Από τις 11 Απριλίου τα Xiaomi Buds 3 θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην Ελλάδα στην τιμή των €129 με ειδική τιμή early bird στα €99.

Xiaomi Buds 3

Xiaomi Buds 3
Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των Xiaomi Buds 3, τα οποία προσφέρουν στους χρήστες έως και 40dB noise cancellation, μειώνοντας αποτελεσματικά τους θορύβους του περιβάλλοντος είτε εργάζεστε, είτε διαβάζετε είτε ταξιδεύετε. Τα Xiaomi Buds 3 σάς επιτρέπουν να ακούτε εύκολα τους ήχους γύρω σας χάρη στο Transparency mode. Όταν αλλάζετε σε λειτουργία βελτιωμένης φωνής, μπορείτε να ακούσετε καθαρά τις ανθρώπινες φωνές και να συνομιλήσετε με διπλανά σας άτομα χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τα buds. Υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα σε δύο συσκευές, σάς επιτρέπουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της παρακολούθησης ταινίας στον φορητό υπολογιστή σας και της κλήσης από το τηλέφωνό σας. Υποστηρίζεται επίσης ασύρματη φόρτιση, με τα Xiaomi Buds 3 να επιτρέπουν έως και 7 ώρες αναπαραγωγή με μία μόνο φόρτιση και έως και 32 ώρες συνολική χρήση με τη θήκη τους. Από τις 11 Απριλίου τα Xiaomi Buds 3 θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην Ελλάδα στην τιμή των €129 με ειδική τιμή early bird στα €99.

Για όσους κάνουν προ-παραγγελία από την Παρασκευή 1 Απριλίου, μαζί με κάθε συσκευή Xiaomi 12X θα δίνεται δώρο ένα Xiaomi S1 Active και με τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro θα δίνεται δώρο το Xiaomi S1.