Πλήθος κόσμου στην γειτονιά της Πισπιρίγκου: Έγραψαν τη λέξη «θάνατος» έξω από το σπίτι (vid)

Newsroom
Πλήθος κόσμου στην γειτονιά της Πισπιρίγκου: Έγραψαν τη λέξη «θάνατος» έξω από το σπίτι (vid)
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς η μητέρα τους, Ρούλα, οδηγείται στην Εισαγγελέα Αθηνών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Όπως φαίνεται όμως εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα εκεί που μένει η οικογένεια Δασκαλάκη.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρώθηκε στο σημείο και χτυπούσε τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών, σύμφωνα με το thebest.gr.

Παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, μανιασμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου έσπασε την πόρτα και μπήκε στο εσωτερικό.

Έγραψαν τη λέξη «θάνατος» έξω από το σπίτι

Στην γειτονιά της επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και μάλιστα ενδεικτικό της οργής είναι πως κάποιοι εξ' αυτών έγραψαν τη λέξη «θάνατος» έξω από το σπίτι.

Έτοιμοι να λιντσάρουν την μητέρα της

Η μητέρα της 33χρονης προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι, καθώς βρισκόταν εκτός οικίας, και πήγαν να την λιντσάρουν. Τελευταία στιγμή την τράβηξε μέσα στο σπίτι η άλλη κόρη της.