Τους έφτυνε τα αυτοκίνητα κάθε μέρα και εκείνοι του έκαναν έκπληξη με έναν κουβά νερό (vid)

Newsroom
Τους έφτυνε τα αυτοκίνητα κάθε μέρα και εκείνοι του έκαναν έκπληξη με έναν κουβά νερό (vid)
Επί πολλούς μήνες περνούσε και έφτυνε τα αυτοκίνητα, αλλά τούτη τη φορά δεν αντιλήφθηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους τον περίμενε με έναν γεμάτο κουβά.

Ένας γεμάτος κουβάς με νερό, ήταν η απάντηση των ανθρώπων στο Auto's James στη βελγική επαρχία του Limburg, στον ποδηλάτη που περνούσε κάθε μέρα και τους έφτυνε τα αυτοκίνητα.

Ο ποδηλάτης, είχε κάνει… παράδοση επί μηνών, να περνάει μπροστά από την έκθεση με τα αυτοκίνητα και να τα φτύνει. Ωστόσο, τούτη τη φορά, δεν αντιλήφθηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους τον περίμενε υπομονετικά με έναν κουβά νερό, με τον οποίο φυσικά τον έλουσε από πάνω μέχρι κάτω.

Ο διευθυντής της Auto’s James, Mesut Kurtulus, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα του. Δεν τον γνωρίζουμε, ούτε ξέρουμε τον λόγο για τον οποίο φτύνει τα αυτοκίνητά μας κάθε μέρα».

2

Κάποιοι εικάζουν πως μπορεί να είναι γιατί τα αυτοκίνητα της έκθεσης καλύπτουν τον ποδηλατόδρομο, με τον διευθυντή να απαντά: «Σεβόμαστε τους πάντες κι όποιοι έχουν πρόβλημα, μπορούν πάντα να έρθουν σε εμάς και θα βρούμε μια λύση. Μέχρι να μάθουμε τι συμβαίνει, δεν μπορούμε να λάβουμε μέτρα. Αλλά το να μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο είναι ασεβές και ανήκουστο.

Βλέπαμε συνέχεια σάλιο στα αυτοκίνητά μας, αλλά δεν ξέραμε από πού προερχόταν. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες. Ακόμα και αυτοκίνητα έτοιμα για παραλαβή, τα είχαν φτύσει. Όταν ελέγξαμε τα πλάνα μας από την κάμερα ασφαλείας, είδαμε τον ίδιο άνδρα να φτύνει κάθε φορά που περνούσε με το ποδήλατο.

Είναι πολύ λυπηρό που δεν ήρθε να μας πει ποιο είναι το πρόβλημά του, αλλά και που δεν σταμάτησε να φτύνει τα αυτοκίνητά μας. Οπότε του κάναμε έκπληξη με έναν κουβά νερό».