Ο «χασάπης της Μαριούπολης» ζητούσε να κόψουν τα αυτιά στρατιώτη του: «Γιατί αυτός ο βλ@κ@ς δεν κουτσαίνει ακόμα;» (vids)

Newsroom
Ο «χασάπης της Μαριούπολης» ζητούσε να κόψουν τα αυτιά στρατιώτη του: «Γιατί αυτός ο βλ@κ@ς δεν κουτσαίνει ακόμα;» (vids)
Κατσάδιασε υφιστάμενό του γιατί δεν τον ακρωτηρίασαν ακόμα και ζητούσε να του επιτεθούν άγνωστοι με μπουκάλι. Είχε πάρει μέρος σε πολιορκία στη Συρία.

Η γενοκτονία στη Μαριούπολη έχει ονοματεπώνυμο: Μιχαήλ Μιζίντσεφ. Είναι ο αιμοβόρος και ιδιαίτερα βίαιος υπεύθυνος για την αιματοχυσία στην Μαριούπολη, ο επονομαζόμενος «χασάπης της Μαριούπολης», ο οποίος κατηγορείται για την ενορχήστρωση του βομβαρδισμού του μαιευτηρίου της πόλης αλλά και του θεάτρου που είχε χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο από περίπου χίλιους αμάχους, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, αλλά οι Ρώσοι το ισοπέδωσαν, με τουλάχιστον 300 να είναι οι νεκροί.

Η Sun, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό απόσπασμα από μια συνομιλία που είχε ο «χασάπης της Μαριούπολης» με έναν υφιστάμενό του, από τον οποίο ζητούσε να κόψει τα αυτιά από έναν Ρώσο στρατιώτη, γιατί δεν φορούσε σωστά τη στολή του.

«Γιατί δεν έχει ακρωτηριαστεί ακόμα το πρόσωπό του; Γιατί κανείς δεν του έκοψε τα αυτιά; Γιατί αυτός ο βλάκας δεν κουτσαίνει ακόμα;» ακούγεται να λέει, ενώ ζητάει να επιτεθούν «άγνωστοι» με μπουκάλι στο… «απόβρασμα υψηλότερης τάξης», όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχαήλ Μιζίντσεφ είχε πάρει μέρος και σε πολιορκία στη Συρία.