Eurovision 2022: Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε απορρίψει το τραγούδι της Ισπανίας!

Eurovision 2022: Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε απορρίψει το τραγούδι της Ισπανίας!
Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε την ευκαιρία να κάνει τον κόσμο να κουνιέται στους ρυθμούς της για άλλη μια φορά, αλλά την έχασε!

Τα τραγούδια του 66ου διαγωνισμού της Eurovision έχουν πλέον κυκλοφορήσει και μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι και το εκρηκτικό "SloMo" της Τσανέλ Τερέρο.

Η 31χρονη Κουβανή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη σκηνή που θα στηθεί στο "PalaOlimpico"του Τορίνο, μετά από ένα... επεισοδιακό φεστιβάλ τραγουδιού που έγινε στο Μπένιδορμ.

Η ίδια λογίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να νικήσει στη φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί 10-14 Μαΐου, και συνεχίζει ακάθεκτη το πρόμο του "SloMo", τόσο στη χώρα της, όσο και σε άλλες.

Κι όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολλές λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για τη συμμετοχή της. Όπως ας πούμε ότι το "SloMo" προοριζόταν αρχικά για την Τζένιφερ Λόπεζ!

Λογικό, θα πει κανείς, αν σκεφτεί πως η JLo, που πρόσφατα πήρε το Icon Award στα βραβεία του iHeart Radio, είναι βασίλισσα της λάτιν μουσικής και μια φανταστική showwoman, της οποίας οι καμπύλες ζαλίζουν κόσμο κάθε φορά με τα χορευτικά της. Το "SloMo" θα της ταίριαζε γάντι με τους reggaeton - pop ήχους του και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί, αν το ακούγαμε από τα χείλη της.

Δυστυχώς για την 52χρονη flawless τραγουδίστρια κι ευτυχώς για την Ισπανία, το τραγούδι κατέληξε στην Τσανέλ. Όπως αποκάλυψε η ολλανδική εφημερίδα "BD", ο Ολλανδός παραγωγός Άριεν Τόνεν έγραψε το "SloMo" έχοντας στο μυαλό του την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο ίδιος το έστειλε στην ομάδα της και περίμενε για μήνες, δίχως να πάρει μια απάντηση. Η υπομονή του κάποια στιγμή τελείωσε κι αφού δεν έβλεπε φως στο τούνελ, αποφάσισε να δώσει στο τραγούδι του μια δεύτερη ευκαιρία. Γι' αυτό και στράφηκε στην Ισπανία με απώτερο σκοπό την Eurovision.

Και όχι μόνο δικαιώθηκε για την απόφασή του, αλλά το "SloMo" έγινε Νο2 στο Spotify Global Viral chart και ο κόσμος το έχει λατρέψει, ανυπομονώντας να το δει live στο Τορίνο.

Τζένιφερ, take a video, watch it SloMo!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image