Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο» απειλεί τον «Ιρανό Hulk»: «Θα τον διαλύσω, τόσο απλά» (vid)

Newsroom
Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο» απειλεί τον «Ιρανό Hulk»: «Θα τον διαλύσω, τόσο απλά» (vid)
Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της 30ης Απριλίου ο Martin Ford στέλνει το μήνυμά του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μάχη της χρονιάς ανάμεσα στον Martin Ford (ο πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο) και τον Sajad Gharibi ( Ιρανό Hulk) έχει ήδη αρχίσει. Στις 30 Απριλίου οι δυο τους θα αναμετρηθούν στην Ο2 στο Λονδίνο. Πριν από μερικές μέρες, συναντήθηκαν στο Ντουμπάι στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ford να δίνει ένα... μάθημα στο Gharibi. Λίγο αργότερα ο Ιρανός ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχημένη προσπάθεια να ρίξει κάτω τον Ford.

Η Daily Star Sport επισκέφτηκε τον Ford στο γυμναστήριό που προπονείαι στο Tamworth και μίλησε για την πολυσυζητημένη μάχη. Εκεί ο Ford προπονείται ακατάπαυστα, ωστόσο φαίνεται να μην έχει καθόλου άγχος και είναι πιο έτοιμος από ποτέ να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του.

Μιλώντας στην Daily Star Sport, σε ερώτηση για το πως του έμεινε το παρατσούκλι «ο πιο τρομακτικός άνθρωπος του κόσμου», ο Ford είπε: «Κάναμε μια ταινία (Undisputed), όπου ο χαρακτήρας μου ήταν ο εφιάλτης. Έλαβα ένα σχόλιο που έλεγε ‘’ο πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο’’, οπότε νομίζω ότι προέρχεται από εκεί».

Όσο για την περίφημη και επικείμενη μονομαχία του με τον Ιρανό «Hulk» ανέφερε: «Πρόκειται για έναν αθλητή MMA από το Ιράν και για μένα δεν υπήρχε κανένας λόγος να τον αντιμετωπίσω. Δεν ήξερα τίποτα γι αυτόν. Στην αρχή κυκλοφορούσαν κάποιες εικόνες. Με κάθε ειλικρίνεια τις αγνόησα και όλο αυτό το πέρασα για μια ανοησία. Έπειτα όλο αυτό άρχισε να παίρνει διαστάσεις, οι άνθρωποι ασχολήθηκαν περισσότερο και ειπώθηκαν πολλά.

Τότε είπα γιατί όχι; Ας τσακωθούμε. Το πήρα πολύ σοβαρά. Έχει υπογράψει μια συμφωνία να μπει στο ρινγκ και θα τον διαλύσω, είναι τόσο απλό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν ειπωθεί μέσα από τα social media και δεν ήταν και ότι καλύτερο. Αλλά αφού τον συνάντησα στην συνέντευξη Τύπου και είδα την ομάδα που έχει γύρω του, συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα δεν διαχειρίζεται αυτός τα δικά του social media».

Και συνέχισε: «Έχω εμμονή με τη πυγμαχία, έχω εμμονή με το να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν νομίζω ότι είναι πια σε σοκ μετά την γνωριμία μας στο Ντουμπάι. Έχει καταλάβει ότι το έχω πάρει σοβαρά. Εκεί τον ρώτησα αν είναι σίγουρος για το αν θέλει να παλέψουμε. Θέλω να παλέψω με κάποιον που θέλει να πολεμήσει, διότι δεν έχω μάθει να κάνω προπονήσεις και να θυσιάζω έξι μήνες από την ζωή μου για να παλέψω με κάποιον που δεν θέλει να είναι εκεί. Κανένας μας δεν είναι επαγγελματίας, αλλά εγώ το έχω πάρει πολύ σοβαρά».

Ο Ford καταναλώνει αυτήν τη στιγμή περίπου 4.600 θερμίδες την ημέρα για να πραγματοποιήσει μια προπόνηση που μπορεί να διαρκέσει τέσσερις ώρες μαζί. Η μάχη του «Πιο τρομακτικού ανθρώπου στον κόσμο» με τον Ιρανό «Hulk» θα διεξαχθεί στην O2 του Λονδίνου στις 30 Απριλίου.