Ο «Ιρανός Hulk» μετά το... πακέτο από τον «πιο τρομακτικό άνδρα του κόσμου», ζήτησε συγγνώμη (vid)

Newsroom
Ο «Ιρανός Hulk» μετά το... πακέτο από τον «πιο τρομακτικό άνδρα του κόσμου», ζήτησε συγγνώμη (vid)
O Sajjad Gharibi ζήτησε συγγνώμη για την αποτυχημένη προσπάθειά του να ρίξει κάτω τον Martyn Ford.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο «Ιρανός Hulk» και ο πιο τρομακτικός άνθρωπος του κόσμου, θα αναμετρηθούν σε έναν εντυπωσιακό αγώνα πυγμαχίας στην O2 arena του Λονδίνου. Πριν από λίγες μέρες όμως και εν όψει της μάχης τους στις 2 Απριλίου, ο Sajjad Gharibi και ο Martyn Ford συναντήθηκαν στο Ντουμπάι στο πλαίσιο ενός promo.

Το face to face που έκαναν μετά τη συνέντευξη, χαρακτηρίστηκε από την αποτυχημένη προσπάθεια του Ιρανού να ρίξει κάτω τον «πιο τρομακτικό άνδρα του κόσμου». Κάτι που επιχείρησε όχι μία, αλλά δύο φορές. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αποτέλεσε ισχυρό πλήγμα για τον εγωϊσμό του.

Για αυτό και αργότερα ζήτησε συγγνώμη. «Ήρθα εδώ με δικά μου χρήματα, χωρίς οικονομική υποστήριξη και προπονητή. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video με κορόιδευε και έχασα την ηρεμία μου. Απολογούμαι σε όλο τον κόσμο του Ιράν για αυτό και ζητάω συγγνώμη, αλλά ξέρω οτι δεν είναι εδώ το τέλος και θα μιλήσω όπως πρέπει στον αγώνα. Το υπόσχομαι. Η Ιρανική αντιπροσωπεία ενημερώθηκε πριν την συνέντευξη πως απλά θα είμαστε απέναντι ο ένας από τον άλλον και δεν θα έχουμε δικαίωμα για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο».

Προς μεγάλη έκπληξη, ο Martyn Ford τον υποστήριξε, λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι, μετά τη συνάντησή μου με τον Hulk και τα βίντεο που είδα με αυτόν. Ναι θα έχουμε έναν αγώνα πυγμαχίας, αλλά δεν θέλω να υπάρχουν μηνύματα μίσους προς αυτόν. Όλοι μας είμαστε υπό καθεστώς πίεσης. Είμαστε σε ένα περιβάλλον που δεν έχουμε συνηθίσει και πρέπει να υπάρχει κατανόηση για τα αισθήματά του. Ότι και αν νιώθει κανείς, είμαστε όλοι άνθρωποι».