Βγήκαν ξανά τα «μαχαίρια» στο Survivor: «Άντε... Πρόσεχε το στόμα σου, ε!», έβαλε τα κλάματα η Ευρυδίκη (vid)

Newsroom
Βγήκαν ξανά τα «μαχαίρια» στο Survivor: «Άντε... Πρόσεχε το στόμα σου, ε!», έβαλε τα κλάματα η Ευρυδίκη (vid)
Απαρηγόρητη ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το αγώνισμα στο Survivor, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου της Τετάρτης (23/3).

Οι εντάσεις στο Survivor δεν έχουν τέλος, αφού βγήκαν ξανά τα «μαχαίρια» μεταξύ των παικτών. Ο Άρης Σοϊλέδης είχε έναν τσακωμό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έβαλε τα κλάματα.

Ωστόσο, ο Τάκης Καραγκούνιας, ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας γλείφει τον Άρη Σοϊλέδη, κατηγορώντας τους ότι επιδιώκουν να τον διώξουν από το παιχνίδι.

Βαριές κουβέντες μεταξύ Ασημίνας-Άρη

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν έναν έντονο διάλογο μετά το αγώνισμα.

Ο ποδοσφαιριστής σχολίασε τις κινήσεις της κατά την διάρκεια του αγωνίσματος κι εκείνη του απάντησε «Άντε γ@@@@@@!». Τότε ο Άρης Σοϊλέδης της είπε: «Πρόσεχε το στόμα σου, ε!».

«Γενικά το λέω, ψάχνεστε να πιαστείτε τώρα, ψάχνεσαι συνέχεια να πιαστείς Άρη!», του απάντησε.

«Να τη βράσω τη στρατηγική του Άρη Σοϊλέδη»

Ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Άρη Σοϊλέδη θέλουν να τον διώξουν από το παιχνίδι.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι είναι οι τελευταίες ώρες ίσως και στιγμές στο νησί. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ αδικημένος. Όλοι μου οι συμπαίκτες εδώ, ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης που με πρότεινε, μου έλεγε πως δεν θα φύγω εγώ, αλλά θα φύγει κάποιος άλλος. Να την βράσω την στρατηγική του Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα, γιατί αυτοί ήταν οι υπαίτιοι. Με έναν Σπύρο να τον γλείφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να του κουβαλάει ακόμα και την τσάντα. Ο Άρης είναι σίγουρο πως δεν με θέλει στο παιχνίδι», ανέφερε.

Έβαλε τα κλάματα η Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ωστόσο, ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν κατάφερε να φέρει ακόμα μια νίκη για τους Μαχητές. Η Βρισηίδα Ανδριώτου έτρεξε να την παρηγορήσει αλλά εκείνη της ζήτησε να την αφήσει μόνη.

«Άφησε με μόνη μου, σε παρακαλώ! Δεν ήθελα να το αφήσω εκεί, ήθελα να το πετάξω με τον δικό μου τρόπο» ανέφερε. «Άφησε με Βρισηίδα, δεν θέλω, φύγε! Θέλω να είμαι μόνη μου», της είπε.